註冊 登入

[遊戲新聞] Capcom Beat'Em Up Bundle橫向打鬥遊戲合集

本主題由 sonicjet 於 2019-3-8 03:58 PM 解除置頂

Capcom Beat'Em Up Bundle橫向打鬥遊戲合集 E-mail 此主題給朋友

有online合作!
-Final Fight
-King of Dragons
-Captain Commando
-Knights of the Round
-Warriors of Fate
-Armored Warriors
-Battle Circuit.

9月20日上下載版,實體版要到12月
可惜冇2隻D&D同異形vs鐵血戰士, 可能因為版權問題

https://youtu.be/eyQzFfbSU1U

精選樓盤
吞食天地 (街機)
*天地を喰らう.

.....正呀!!!

回覆 引用 TOP

Final Fight

終於有PS4 版!  等左呢隻出PS4 好耐!

手機app capcom game 玩過了!

巴黎

回覆 引用 TOP

好似可以ONLINE上大廳搵隊友組隊打,如果可以調整難度仲正.

引用:
原帖由 sonicjet 於 2018-9-14 13:13 發表

好似可以ONLINE上大廳搵隊友組隊打,如果可以調整難度仲正.
可以呀, 有得調難度.  好似仲有得校continue次數.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-9-14 09:55 AM 發表

有online合作!
-Final Fight
-King of Dragons
-Captain Commando
-Knights of the Round
-Warriors of Fate
-Armored Warriors
-Battle Circuit.

9月20日上下載版,實體版要到12月
可惜冇2隻D&D同異形vs鐵血戰士, 可能因為版權問題

htt ...
又一隻俾啲老鬼可以想當年喇...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sonicjet 於 2018-9-14 01:13 PM 發表

全部較最難,跟手狂續關到天昏地暗...

回覆 引用 TOP

已很正, 必入

回覆 引用 TOP

20號出,今天市場仲未見,得C記官方及媒體有,快d公佈價格啦

引用:
原帖由 那些年 於 2018-9-14 11:25 AM 發表

Final Fight

終於有PS4 版!  等左呢隻出PS4 好耐!
當年買咗世嘉CD版已經開心到呢~日日睇game書都笑超任版出唔到啊Guy,雖然後尾超任版都出到啊Guy,但就冇咗Cody同市長...而且超任版所配置敵人又唔夠世嘉CD版多,不過世嘉CD並非冇缺點,該版本唯一俾人話嘅係出拳冇得連射(狂㩒出拳掣),用啊Guy/Cody時冇得一招“左右拳”屈死敵人。

引用:
原帖由 df7 於 2018-9-14 13:38 發表

20號出,今天市場仲未見,得C記官方及媒體有,快d公佈價格啦
好似係今朝定琴晚先宣布出的, 琴晚我都冇聽聞到.

9月20日係出下載版, 碟版要12月先出, 會有限定版, 包一堆名信片, 仲有cpsII....o既紙盒

(cpsII即係當年出super sf2, battle circuit等capcom game的街機基板)

下載版同碟版普通版的日版同美版分別賣3000yen / 19.99美元, 我估港版應該$150-$200之內喇

補番個官網的網址:

http://www.capcombeub.com/hk/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神仁GTA 於 2018-9-14 13:41 發表

當年買咗世嘉CD版已經開心到呢~日日睇game書都笑超任版出唔到啊Guy,雖然後尾超任版都出到啊Guy,但就冇咗Cody同市長...而且超任版所配置敵人又唔夠世嘉CD版多,不過世嘉CD並非冇缺點,該版本唯一俾人話嘅係出拳冇得連射(狂㩒出拳掣),用啊Guy/Cody時冇得一招“左右拳”屈死敵人。 ...
大家最熟應該都係final fight同吞食天地, 成日浦機舖果D可能都好熟king of dragons同圓桌武士....
不過其實armored warrior(powered gear)同battle circuit 係capcom比較後期的掃街game, 系統比較成熟, 招式都多d, 都好玩的.

引用:
原帖由 getterwing 於 2018-9-14 02:00 PM 發表

大家最熟應該都係final fight同吞食天地, 成日浦機舖果D可能都好熟king of dragons同圓桌武士....
不過其實armored warrior(powered gear)同battle circuit 係capcom比較後期的掃街game, 系統比較成熟, 招式都多d, 都好玩的. ...
其實當時我都想買SS版圓桌騎士架喇...
不過個天價(連埋4MB擴張Ram咭)就...
依家有ps4版當然要支持吓啦~

引用:
原帖由 神仁GTA 於 2018-9-14 14:35 發表

其實當時我都想買SS版圓桌騎士架喇...
不過個天價(連埋4MB擴張Ram咭)就...
依家有ps4版當然要支持吓啦~
嘩, 乜ss版圖桌武士要4MB 卡? 我記得呢隻野好似連超任都出到....

記得PS出過吞食天地2, 仲每個角色都追加左新招~

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。