• 瀏覽: 4,835
  • 回覆: 12
心思思想買隻377714, 網上見到 CHROXXX 有間鋪賣緊34XXX, 抵唔抵呢?

未喺chroxxx買過,唔知好唔好
不過大約都係8折左右,不如岀去太子果啲睇下先

引用:
原帖由 showfamily2005 於 2018-9-17 12:21 發表
未喺chroxxx買過,唔知好唔好
不過大約都係8折左右,不如岀去太子果啲睇下先
得88折仲無貨

行應該8折左右

引用:
原帖由 baros05 於 2018-9-17 11:11 AM 發表
心思思想買隻377714, 網上見到 CHROXXX 有間鋪賣緊34XXX, 抵唔抵呢?
Ch24我買過,搵德國賣家最好
安全問題:Ch24會先hold起筆數,對方寄貨先比錢賣家
真假:隔山買牛,睇對方評價
損毀:搵返速第公司
心大心細最好留港消費

另外佢嘅定價係包VAT,通常都退足稅
聯絡賣溝通好緊要

at least 82

THX CHING

尋晚同老虎講起,俾佢一嘢打沉,話IWC 襯西裝恤衫先好睇,我而家成日POLO SHIRT一D都唔襯  我上網睇下又真係見各位師兄都係西裝恤衫多,唉,真係唔想為咗襯表又抄番D西裝恤衫出嚟著, 但係IWC又真係好吸引

3777襯 Polo Shirt 冇問題吖,文(西裝)又得武( casual wear)又得!我街坊裝落街食魚蛋粉都戴住

377714 襯乜都靚啦

我覺得反為牛記笠記會襯D

引用:
原帖由 baros05 於 2018-9-19 11:00 AM 發表
THX CHING

尋晚同老虎講起,俾佢一嘢打沉,話IWC 襯西裝恤衫先好睇,我而家成日POLO SHIRT一D都唔襯  我上網睇下又真係見各位師兄都係西裝恤衫多,唉,真係唔想為咗襯表又抄番D西裝恤衫出嚟著, 但係IWC又真係好吸引 ...
著西裝用皮帶
著Polo & T shirt 可以用尼龍帶

個人型就型㗎啦!丅恤牛仔褲皮帶錶有乜問題?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]