註冊 登入

[遊戲專區] Red Dead Redemption 2 及 Online 集中討論區

本主題由 sonicjet 於 2018-10-4 11:37 AM 置頂
台灣巴哈果邊有直播~!

【直播】神作降臨!《碧血狂殺 2》評分將近滿分的作品真的有這麼神嗎!

https://www.youtube.com/watch?v=39MSx4K1bX0

LEGO It's a new toy every day

回覆 引用 TOP

精選樓盤
遊民都出咗居然有10分,gamespot依舊唔會俾滿分得9分,最後好好奇日本fami通俾幾低分

回覆 引用 TOP

大家玩緊未?正呀!

回覆 引用 TOP

第一代ps4 運行時候風扇嘈到爆炸 有冇人一樣

回覆 引用 TOP

隻game開場好有電影感,正

尋晚12點玩左5分鐘,太眼訓就無玩,呢個weekend一定要full day 勁玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 food133 於 2018-10-26 09:17 AM 發表

隻game開場好有電影感,正
隻game第一個chapter 同GTAV嘅第一個chapter好似
場景同內容

有無autosave 的?
玩到一半熄機係咪從任務開頭再開?
定係一定要返到營地先可以save?
第一個chapter全程無得手動save
我唔敢熄機
驚要由頭玩

引用:
原帖由 hako 於 2018-10-26 09:47 AM 發表

隻game第一個chapter 同GTAV嘅第一個chapter好似
場景同內容

我唔敢熄機
驚要由頭玩 ...
第一個chapter都分好多part一定有auto save

引用:
原帖由 hako 於 2018-10-26 09:47 AM 發表

場景同內容

我唔敢熄機
驚要由頭玩 ...
上集就返屋企訓覺,就即save,唔知今集係唔係。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 food133 於 2018-10-26 09:58 AM 發表

第一個chapter都分好多part一定有auto save
第一個chapter超悶
齋睇故仔跟住行
完全無自由度
我玩咗兩個幾鍾

引用:
原帖由 hako 於 2018-10-26 10:49 AM 發表

第一個chapter超悶
齋睇故仔跟住行
完全無自由度
我玩咗兩個幾鍾
我都覺得有d悶,不過呢個算係教學

回覆 引用 TOP

其實係點樣自動導航等隻馬自己跑去目的地?
我唔明點㩒

回覆 引用 TOP

有無巴打玩緊,有咩評價?
我想買,但怕會好悶,
因為GTA我都覺悶

未玩過第一集,考慮買唔買,常說這game似gta5,想問下有無得做大富翁咁周圍買屋投資,周圍放手下,有得爭地盤咁呢?

引用:
原帖由 Davidesign 於 2018-10-26 12:50 PM 發表

有無巴打玩緊,有咩評價?
我想買,但怕會好悶,
因為GTA我都覺悶
如果未知啱唔啱玩,建議你睇下其他玩家玩再决定買唔買。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。