註冊 登入



打印

[歐霸盃] 就嚟唔係新聞卡利奧斯歐霸又派膠!

就嚟唔係新聞卡利奧斯歐霸又派膠! E-mail 此主題給朋友

[隱藏]




利物浦「膠龍之霸」卡利奧斯,上屆歐聯決賽兩番神級派膠,搞到紅軍痛失歐聯錦標,成為全球球迷笑柄,絕對係當今球壇首席Cult Hero。今季佢被借到土耳其比錫達斯轉踢歐霸,以為佢踢次級歐戰會好啲?咪傻啦,卡利奧斯依然係卡利奧斯,對手一次出波雖然係省中己隊守衞,但佢依然有大把時間將皮球托出底線,不過卡利奧斯跳起時間完全錯晒,皮球應聲入網,成功令大家又記起佢。

卡利奧斯於歐聯決賽,一次直接掟個波畀賓施馬射入,一次拍加里夫巴利射門入網,於艾利臣比加轉投利物浦後,卡利奧斯嘅紅軍生涯基本上已經玩完。以為佢去到比錫達斯會重新振作,但原來唔派膠就唔係佢,今場又膠多次,累比錫達斯0:2不敵馬模。土耳其球迷出名癲喪,卡利奧斯今仗之後,一定收到勁多「問候」!


http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport ... 1005_00882_001.html

https://www.youtube.com/watch?v=aDIoDpoiyDY

又黎...進入香討影片區



熱賣及精選
基本野


回覆 引用 TOP

皇馬贏歐冠的最大功臣


菊花, 菊花, 顏色就靚喇
日曬雨淋,水洗都不清
樓房內外都適用
請用, 請用,菊花牌乳交柒,啦啦啦
收咗幾多錢呀卡膠


K社=垃圾企業

回覆 引用 TOP

[隱藏]
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2018-10-5 10:37 AM 發表

皇馬贏歐冠的最大功臣
你好似好憎佢...
巴塞加油啦



回覆 引用 TOP

另外果個係咪皇馬個比比
因住比人當波踢



回覆 引用 TOP

加盟皇馬前係要打個 round 先既


回覆 引用 TOP

一沉百踩冇得返轉頭


回覆 引用 TOP

正常發揮


回覆 引用 TOP

[隱藏]
wt...


回覆 引用 TOP

我覺得又唔係膠既呢啲波點解唔講出/射波條友靚呢


仲腦震盪緊


咁多次犯錯,冇得救啦



永遠不要和白痴爭辯。因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你!

回覆 引用 TOP

算吧啦


回覆 引用 TOP

[隱藏]
呢D波很難救。


回覆 引用 TOP

 51 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。