註冊 登入

衰人

衰人 E-mail 此主題給朋友

都係嗰句話揸咩車就係咩人依啲垃圾車都揸嘅一定係垃圾衰人。

睇唔明咩事????

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa
好大仇口

回覆 引用 TOP

做乜九????????

引用:
原帖由 未日救未來 於 2018-10-5 08:24 PM 發表

做乜九????????
可能佢覺得後面架車貼得太近佢 令佢難以駛出

回覆 引用 TOP

揸依架咁有品味嘅嘢,好易比人起底!

都係嗰句啦揸啲咁嘅古靈精怪品牌嘅車個人都唔慌會係正直啦。

引用:
原帖由 billyfung11 於 2018-10-5 07:43 PM 發表

睇唔明咩事????
加了戱肉了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 未日救未來 於 2018-10-5 08:24 PM 發表

做乜九????????
加多段戲肉了

樓主有冇叭左佢吓呢?

引用:
原帖由 核心巨額核心 於 2018-10-5 09:03 PM 發表

樓主有冇叭左佢吓呢?
你講乜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tgb1 於 2018-10-5 08:51 PM 發表

加多段戲肉了
原來係咁!果條七頭真係仆街   

引用:
原帖由 tgb1 於 2018-10-5 08:51 PM 發表

加多段戲肉了
明白了,原來前面嗰個係一個正宗契弟

引用:
原帖由 未日救未來 於 2018-10-5 09:37 PM 發表

原來係咁!果條七頭真係仆街   
講真個人唔柒都唔會揸雪鐵龍呀

引用:
原帖由 rick6691 於 2018-10-5 09:37 PM 發表

明白了,原來前面嗰個係一個正宗契弟
呢啲人正契弟正衰人, 即係奇怪嘅人咁嘅車都會渣。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。