• 瀏覽: 3,450
  • 回覆: 15
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181006/bkn-20181006002845907-1006_00822_001.html

長沙灣有2車碰撞釀1傷。今日(6日)凌晨零時許,一輛單車沿興華街左轉荔枝角道時,與一輛沿興華街駛往同一方向之的士發生碰撞,踏單車男子連人帶車翻倒在地手腳擦傷流血,年約40歲的哥無恙。警員到場調查意外原因,並將受傷單車漢送院治理,的哥亦在場助查。                                                

涉及意外單車。(沈厚錚攝)
的哥助查意外經過。(沈厚錚攝)
單車與的士長沙灣相撞,警員在場調查。(沈厚錚攝)

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
祝早日康復!

回覆 引用 TOP

在位咁闊都撞?

回覆 引用 TOP

明顯呢位車友無維權,左轉線唔佔中。

回覆 引用 TOP

事發係咁,單車在1線直去途,的士從後俾油爬頭去到中間位置佢就向左轉,撞向單車,巳有其他車cam證實的

引用:
原帖由 kong03 於 2018-11-22 01:14 AM 發表

事發係咁,單車在1線直去途,的士從後俾油爬頭去到中間位置佢就向左轉,撞向單車,巳有其他車cam證實的
呢單點告

引用:
原帖由 victorwong888 於 2018-11-22 10:43 AM 發表

呢單點告
告佢老不

回覆 引用 TOP

🤕

回覆 引用 TOP

DC9有心玩野  ㄧ定要告七佢

PS: 基於免責條款, 本人聲明<以上內容純屬虛構, 如有雷同實屬正路>

上梁不正下樑歪
知法犯法加人工   
奉公守法加重税
引用:
原帖由 jon135 於 2018-12-2 04:09 PM 發表

DC9有心玩野  ㄧ定要告七佢
警方個邊巳告

引用:
原帖由 kong03 於 2019-1-4 03:16 AM 發表

警方個邊巳告
的士司機認唔認

倍過部全新單車,正!

引用:
原帖由 victorwong888 於 2019-1-4 02:47 PM 發表

的士司機認唔認
未上庭,未知,多數唔認

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]