註冊 登入

[英超] 【紅魔拆骨】一件不留

【紅魔拆骨】一件不留 E-mail 此主題給朋友

明夏約滿曼聯

達美安、基斯史摩寧、菲爾鍾斯、勞基梳爾
路爾斯華倫西亞、安達靴里拉、安達斯彭利拿、艾舒利楊格
桑馬達、安東尼馬迪爾

或會放走晒佢哋,騰出薪酬空間,招攬新兵。

明年1月轉會市場重開之後,再次出手買中堅,佢已經睇中國際米蘭嘅史堅尼亞、AC米蘭嘅阿利斯奧羅馬洛尼。

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
熱賣及精選
基斯史摩寧、菲爾鍾斯、勞基梳爾三個都係英人喎

最緊要摩佬教到退休前唔好走,
班足球員一個月換一個都無問題。

啱啦!賣晒班人,然後等摩佬再揀過批靚蟀。

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2018-10-10 08:54 PM 發表

基斯史摩寧、菲爾鍾斯、勞基梳爾三個都係英人喎
應該全放,最多留一二個。

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hoyan 於 2018-10-10 08:58 PM 發表

最緊要摩佬教到退休前唔好走,
班足球員一個月換一個都無問題。
錯了,只教多二季就走(約滿)。

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qgal 於 2018-10-10 08:59 PM 發表

啱啦!賣晒班人,然後等摩佬再揀過批靚蟀。
最怕高層可放不買,這樣真的玩完。

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生

回覆 引用 TOP

全員解散,浴火重生!

引用:
原帖由 JohnLaiXXL 於 2018-10-10 09:18 PM 發表

全員解散,浴火重生!
火鳳凰,正呀!
不過最緊要留低摩佬。

回覆 引用 TOP

未續約系因為乜呢?

引用:
原帖由 JohnLaiXXL 於 2018-10-10 09:18 PM 發表

全員解散,浴火重生!
門 將
1 西班牙  迪基亞 (27歲)
13 英格蘭 格蘭特 門將 (35歲)
22 阿根廷 羅美路 門將 (31歲)
後 衛
2 瑞典 連迪路夫 中堅/右閘 (24歲)
3 科特迪瓦 拜利 中堅 (24歲)
16 阿根廷 洛荷 中堅/左閘 (28歲)
20 葡萄牙 達洛特 右閘/左閘 (19歲)
中 場
6 法國 普巴 中場 (25歲)
14 英格蘭 連格 進攻中場 (25歲)
15 巴西 彭利拿 中場 1996年1月1日(22歲)
17 巴西 費特 中場 1993年3月5日(25歲)
27 比利時 費蘭尼 防守中場 (30歲)
31 塞爾維亞 馬迪 防守中場 (30歲)
39 蘇格蘭 麥湯明尼 防守中場 (21歲)
前 鋒
7 智利 山齊士 翼鋒/前鋒(29歲)
9 比利時 盧卡古 中鋒(25歲)
10 英格蘭 拉舒福特 前鋒(20歲)

明年1月轉會市場重開之後,再次出手買中堅,佢已經睇中國際米蘭嘅史堅尼亞、AC米蘭嘅阿利斯奧羅馬洛尼。
瑞典國家隊隊長格蘭基斯,日前證實收到「紅魔鬼」斟介,仲話1月會仆到去加盟添!

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半空笨拙的師兄 於 2018-10-10 09:32 PM 發表

未續約系因為乜呢?
條件問題(出場機會)!

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
引用:
原帖由 leisurema 於 2018-10-10 09:36 PM 發表

條件問題(出場機會)!
迪基亞應該吾係出長塲問題啦

唔炒人,點買人呀!
唔買人,點有回佣收呀!點係更衣室數錢呀!

引用:
原帖由 半空笨拙的師兄 於 2018-10-10 09:42 PM 發表

迪基亞應該吾係出長塲問題啦
人工問題!
週薪50萬磅。

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。