註冊 登入

請教,戴住隻勞溝女係咪比較容易?

本主題由 socialwong 於 2018-10-13 09:57 AM 移動

請教,戴住隻勞溝女係咪比較容易? E-mail 此主題給朋友

如果是
有冇話邊款勞最易溝到女?
請俾啲意見

靠勞多數媾唔到

引用:
原帖由 䖝二 於 2018-10-12 11:36 AM 發表

靠勞多數媾唔到
咁戴咩錶好?

引用:
原帖由 用來問野 於 2018-10-12 11:39 AM 發表

咁戴咩錶好?
richard mille

引用:
原帖由 Troways 於 2018-10-12 11:40 AM 發表

richard mille
睇到RM呢下 笑左😹
Btw 如果帶勞就溝到既女 要唔要好😹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 用來問野 於 2018-10-12 11:39 AM 發表

咁戴咩錶好?
帶七蚊兩個果啲實溝到!

引用:

咁戴咩錶好?
要現金最好

回覆 引用 TOP

誠哥戴citizen一定媾唔到女了

媾女一定係學龍哥啦, 戴龍, 幾楝金牛咁...
我要初戀呀
戴乜勞媾到女我都想知, 我只知識條條女都肯跌隻勞, 一定多多少少媾到拜金女~

回覆 引用 TOP

記得call埋Uber ,做戲做全套

回覆 引用 TOP

帶兩隻更易溝

回覆 引用 TOP

帶現金最好....有樓就更好

直接比現金更好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 用來問野 於 2018-10-12 11:22 AM 發表

如果是
有冇話邊款勞最易溝到女?
請俾啲意見
溝邊個?溝阿@Bmw118i

引用:
原帖由 ep-71 於 2018-10-12 12:24 PM 發表

帶現金最好....有樓就更好

回覆 引用 TOP

有一些女仔會看看你的行頭先例如手表氣車再深入一點就看看你有冇私樓

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。