• 瀏覽: 1,503
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
車上有好多車呀?

熱賣及精選
起碼有十幾部,又二衝又四衝。究竟乜嘢事呀?

回覆 引用 TOP

S750都要死?

又驗車了..

我係現代人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 parsec 於 2018-10-21 21:04 發表

S750都要死?
S750 ?

引用:
原帖由 A1000 於 2018-10-21 08:18 PM 發表

車上有好多車呀?
抵啦~!! 貪威....
黑警肯定唔知係邊個 討論區 或 whatapp 收風捕車拉人啦..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 A1000 於 2018-10-21 09:32 PM 發表

S750 ?
點解唔死? 企埋一齊就算去睇風景都當你係啦..

昨日近中午先見到一大班由九展出發.. 乜車都有, 而且大多名車...  係名貴跑車... 唔係樓主圖中果堆垃圾古董..

引用:
原帖由 fffdiscuss 於 2018-10-22 09:39 發表

點解唔死? 企埋一齊就算去睇風景都當你係啦..
S750 係乜野車呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fffdiscuss 於 2018-10-22 09:40 發表

昨日近中午先見到一大班由九展出發.. 乜車都有, 而且大多名車...  係名貴跑車... 唔係樓主圖中果堆垃圾古董..
pgm 幾正吖! 有乜野垃圾車呀?

引用:
原帖由 A1000 於 2018-10-22 09:42 AM 發表

pgm 幾正吖! 有乜野垃圾車呀?
圖中有幾部係上世紀90's  pgm 2, 3 .今天擺係處比人睇就典雅同經典. 渣去威就係 on 居~! 仲要今天環保得咁緊要.街外人睇到噴晒煙都報警啦. 何況成班意途飛車?

引用:
原帖由 fffdiscuss 於 2018-10-22 09:47 發表

圖中有幾部係上世紀90's  pgm 2, 3 .今天擺係處比人睇就典雅同經典. 渣去威就係 on 居~! 仲要今天環保得咁緊要.街外人睇到噴晒煙都報警啦. 何況成班意途飛車? ...
中古車有佢個情懷,揸過都想再揸吓。個 feel 好正,並非家下四衝之感覺。

回覆 引用 TOP

可能我係中坑,由二衝轉四衝年代也經歴過。

引用:
原帖由 A1000 於 2018-10-22 09:51 AM 發表

可能我係中坑,由二衝轉四衝年代也經歴過。
我經歷過睇住當年班年青人出晒事..最大鑊係大角咀.. 上半身橋底下半身橋面果單.

引用:
原帖由 fffdiscuss 於 2018-10-22 09:59 發表

我經歷過睇住當年班年青人出晒事..最大鑊係大角咀.. 上半身橋底下半身橋面果單.
其實揸快車,一定有風險,炒車死人真係大把。以前靚仔年代,百花齊放,香港,九龍,新界三五成群,日飛夜飛。又無咁多雷達,所以炒唔死嗰啲,必定有個人技術。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]