註冊 登入

[Q&A] 港珠澳大橋集中討論帖

本主題由 呆頭鳥 於 2019-1-22 06:10 AM 提升
引用:
原帖由 ronc2000 於 2018-10-28 11:56 發表

没有最佳, 只有最平/最快/最舒服.
屯門好大, 由邊度出發點揀都好大分别.
屯市中出發,最平,謝

熱賣及精選
引用:
原帖由 kenny1032 於 2018-10-28 12:21 PM 發表

屯市中出發,最平,謝
E33 > B4 > 金巴 > 101X

$2 + $2 + $33 + $0 = $37

引用:
原帖由 kenny1032 於 2018-10-28 12:21 PM 發表

屯市中出發,最平,謝
A33X(27.7), 45分鐘, 去到口岸過關搭穿梭巴士(65), 澳門口岸搭發財巴士, 共82.7 係最平, 最舒服又最快在澳門口岸搭的士, 幾十蚊有三四个人都化算, 一個人的話搭101X/102X(6)比發財巴士快点.

引用:
原帖由 TP1095 於 2018-10-28 12:39 發表

我仲未係長者!但都謝謝您

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ronc2000 於 2018-10-28 12:48 發表

A33X(27.7), 45分鐘, 去到口岸過關搭穿梭巴士(65), 澳門口岸搭發財巴士, 共82.7 係最平, 最舒服又最快在澳門口岸搭的士, 幾十蚊有三四个人都化算, 一個人的話搭101X/102X(6)比發財巴士快点. ...
唔該晒!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TP1095 於 2018-10-28 12:39 PM 發表

請教
如果我搭龍運e車
係咪去到機場客運t2 轉車?
thx

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa

回覆 引用 TOP

請問由馬鞍山點由港珠澳大橋去澳門最方便呢?我睇搭港鐵要差不多一個鐘車程才到欣澳,謝謝。

睇報導話今日金巴要排成個鐘,恐怖!

引用:
原帖由 海雷丁 於 2018-10-28 06:32 PM 發表

請問由馬鞍山點由港珠澳大橋去澳門最方便呢?我睇搭港鐵要差不多一個鐘車程才到欣澳,謝謝。
我見A41可去到香港口岸,不過要搭幾個站馬鐵在愉翠苑上車

引用:
原帖由 海雷丁 於 28/10/2018 18:32 發表

A41P
去到二號客運大樓轉
A31/A33P/A33X/A36/A41其中一架就得

回覆 引用 TOP

依加在現場澳門口岸超多人等金巴返香港

引用:
原帖由 qgal 於 2018-10-28 08:05 PM 發表

睇報導話今日金巴要排成個鐘,恐怖!
第一個假日一定會啦

回覆 引用 TOP

又一間期望公司 😽

回覆 引用 TOP

半夜三更坐金巴返港無運行! 

回覆 引用 TOP

想問下澳門入境(由香港去)有無E道用同登記櫃檯?
唔該

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。