註冊 登入

[遊記分享][南歐] 日出土耳其(卡帕多奇亞、)&日落希臘 香討焦點

引用:
原帖由 holdhearted 於 2018-11-6 01:15 AM 發表

請問有幾危險?
保險可能唔包

熱賣及精選
引用:
原帖由 holdhearted 於 2018-11-6 01:10 AM 發表

坐熱氣球睇袋鼠……
咁啱見到咋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 holdhearted 於 2018-11-6 01:13 AM 發表

可以用歐羅或美元係當地換里拉或者銀聯㩒錢
thanks樓主

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 holdhearted 於 2018-11-6 01:25 AM 發表

歌樂美露天博物館
,我下年會去

入來參考下, 多謝各位介紹, 一直怕危險, 但好想去, 終於鼓勇氣報左永X12月20出發土耳其...

引用:
原帖由 kxkx 於 2018-11-6 10:23 AM 發表

保險可能唔包
邊間保險咁差?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蛋治X 於 2018-11-6 10:53 AM 發表

,我下年會去
Have a nice trip!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2018-11-7 05:42 AM 發表

入來參考下, 多謝各位介紹, 一直怕危險, 但好想去, 終於鼓勇氣報左永X12月20出發土耳其...
祝旅途愉快

引用:
原帖由 holdhearted 於 2018-11-7 01:30 PM 發表

祝旅途愉快
多謝, 曾經問過D領隊, 問土耳其危唔危險, 他們都話唔危險...

引用:
原帖由 hw1chan 於 2018-11-7 02:02 PM 發表

多謝, 曾經問過D領隊, 問土耳其危唔危險, 他們都話唔危險...
&t=1541537162&ymreqid=21904467-6922-398b-1cf2-e ...
你跟圍都要咁驚?

世界有好多地方無你想像中危險,要真正領略旅行樂趣係要自己探索。

引用:
原帖由 holdhearted 於 2018-11-7 06:23 PM 發表

你跟圍都要咁驚?

世界有好多地方無你想像中危險,要真正領略旅行樂趣係要自己探索。
好怕出事, 不過在下也去過埃及, 突尼西亞,有D團友都表示唔敢去埃及, 土耳其...呢D國家

引用:
原帖由 hw1chan 於 2018-11-7 07:45 PM 發表

好怕出事, 不過在下也去過埃及, 突尼西亞,有D團友都表示唔敢去埃及, 土耳其...呢D國家
人云亦云真係可怕

回覆 引用 TOP

人生中有時間值得去一次。綿花堡都係一個好既景點。
不過土耳其D野食就不感恭維,帶定D杯面

江山代有人才出,各領風騷數百年。
引用:
原帖由 後街男孩 於 2018-11-10 02:55 PM 發表

人生中有時間值得去一次。綿花堡都係一個好既景點。
不過土耳其D野食就不感恭維,帶定D杯面
嘢食就見人見智,我本身吾食羊,我就覺得選擇比較小

回覆 引用 TOP

離開博物館去行山

Rose Valley

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。