[RPG] Assasin creed odyssey 電子版

Assasin creed odyssey 電子版 E-mail 此主題給朋友

刺客電子版要500.5?

比實體版貴咁多?
黃金普通版只係買$320 豪華版要成七百幾?真係玩唔起

熱賣及精選
引用:
原帖由 exelhk 於 2018-10-30 08:07 PM 發表

刺客電子版要500.5?
比實體版貴咁多?
你要試下揾個share friends ,一個下載版同時兩部機下載遊玩咪平過碟版,又唔洗搭車出去又唔怕壞碟

Xbox One 暗黑3 T1大逃殺   www.twitch.tv/hkpojustin2003

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 exelhk 於 2018-10-30 08:07 PM 發表

刺客電子版要500.5? 8945017
比實體版貴咁多?
實體版都要四百頭
你講既係ps4版價錢

引用:
原帖由 nam3116 於 2018-10-30 11:43 PM 發表

實體版都要四百頭
你講既係ps4版價錢
吾系啊,PS4 Xbox 同價。普通版。豪華版直頭冇得賣!

引用:
原帖由 exelhk 於 2018-10-30 11:55 PM 發表

吾系啊,PS4 Xbox 同價。普通版。豪華版直頭冇得賣!
我見到既xbox都賣緊四百頭
豪華版冇不過都有黃金版出
基本上xbox game除左普通版都唔會買到碟

數位就一係搵fd share一係等特價啦

回覆 引用 TOP

x1實體普通版325
我買咗

ssp仲有無現貨?
幾錢?
睇上述師兄所講.電子版貴過碟版.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kadon 於 2018-10-31 03:48 AM 發表

x1實體普通版325
我買咗
港版?
幾時出既?

引用:
原帖由 nam3116 於 2018-10-31 11:16 AM 發表

港版?
幾時出既?
根據當時Ubisoft公告
遊戲實體版(普通及黃金版)已經係10月22號發售
詳情可以睇返下面

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27762781&extra=page%3D3

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2018-10-31 11:47 AM 發表

根據當時Ubisoft公告
遊戲實體版(普通及黃金版)已經係10月22號發售
詳情可以睇返下面

https://www.discuss.com.hk/viewt ... &extra=page%3D3
實際係台灣24號先出
香港暫時仍未有消息

我等到早幾日唔小心係youtube睇到thumbnail有咩結局都未知確實幾時會到貨😑

引用:
原帖由 nam3116 於 2018-10-31 12:30 PM 發表

實際係台灣24號先出
香港暫時仍未有消息

我等到早幾日唔小心係youtube睇到thumbnail有咩結局都未知確實幾時會到貨😑
I see
咁建議您可以考慮向Ubisoft HK查詢

回覆 引用 TOP

我諗係我比落左訂個間game鋪呃左
訂左黃金版22號問佢佢話要等到今日
今日問佢佢話唔賣黃金版
普通版開價399
垃圾鋪頭

有冇師兄知邊度有現貨同平?
有既話通知聲等我唔洗周圍撲
我想今日要呀

引用:
原帖由 nam3116 於 2018-10-31 02:40 PM 發表

我諗係我比落左訂個間game鋪呃左
訂左黃金版22號問佢佢話要等到今日
今日問佢佢話唔賣黃金版
普通版開價399
垃圾鋪頭

有冇師兄知邊度有現貨同平?
有既話通知聲等我唔洗周圍撲
我想今日要呀 ...
Sad~
買實體版其中一個壞處
就係成日都海鮮價
而且仲要受氣
可以話係貼錢買難受

之前去問Switch隻Pokemon及大亂鬥
個個都話唔知價
只係識叫人俾訂金先

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2018-10-31 03:45 PM 發表

Sad~
買實體版其中一個壞處
就係成日都海鮮價
而且仲要受氣
可以話係貼錢買難受

之前去問Switch隻Pokemon及大亂鬥
個個都話唔知價
只係識叫人俾訂金先 ...
你講得岩
可惜有鍾意草野呢個壞習慣
數位版真係滿足唔到呢樣野😂
而且數位版另一個缺點就係
買左番黎唔岩玩就哂哂d錢

引用:
原帖由 nam3116 於 2018-10-31 04:53 PM 發表

你講得岩
可惜有鍾意草野呢個壞習慣
數位版真係滿足唔到呢樣野😂
而且數位版另一個缺點就係
買左番黎唔岩玩就哂哂d錢
當您發覺屋企已經冇地方放
每次大掃除
總會同屋企人起爭執
自然慢慢會冇左個習慣

為左遊戲搞到家嘈屋閉
自己就覺得唔值

而買遊戲之前
通常會先做下功課
睇下gameplay或專業評論
所以基本上唔會買錯
加上自己從來唔會賣二手

30 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。