註冊 登入

[遊記分享][東歐] 🍁獨遊、幸運、日與夜🍁之匈奧捷❤️布拉格-查理橋日出>Good Food Coffee & Bakery❤️P.27~Day 13完

好有心機寫,支持,尼間餐廳真心好食,又抵,不過嘈左D

熱賣及精選
大蝦師姐,我平時好少過嚟歐洲版。。。越版過嚟支持下。。
加油呀。。

出發前講真都幾擔心您,順順利利,平平安安,您好叻叻呀

回覆 引用 TOP

支持rainy師姐衝出亞洲之旅

咁啱嘅,我都係因為奧地利Hallstatt而想去歐遊,6月都成功第一次去獨遊去歐洲

師姐夜晚行上山驚唔驚?

我又係叫rainy都好多次自己獨遊歐洲~今年5月頭先毒遊完hallstatt + vienna
加油呀,等妳既Hungary & Czech分享,遲D有機會就會去!

引用:
原帖由 Trcross 於 2018-11-5 05:55 AM 發表

支持大蝦出征歐洲,先留名,再慢慢睇
現正坐車前往來蘇寺途中
多謝T師兄支持

師兄今次去既地方都好靚~好橙、好黃、好紅

不去旅行會抑鬱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 minipod 於 2018-11-5 08:01 AM 發表

支持大蝦衝出亞洲。
今次既相拍得好滿意,多謝minipod師兄不斷分享靚相等我偷師(雖然學得1%,但對比以前我拍照技術進步不少)!

不去旅行會抑鬱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小寶寶999 於 2018-11-5 08:12 AM 發表

等咁耐仲以為唔寫添
留名慢慢睇
好仔細既遊記
小寶寶師兄

多謝支持

遊記絕不爛尾⋯不過照片+短片~成19gb~揀相需時

我一定會寫~因爲想在這裡正式向師兄說聲多謝

不去旅行會抑鬱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 julikjh 於 2018-11-5 08:51 AM 發表

我仲未衝破❤理關口獨遊歐洲,比個你! 留名學野
多謝阿豬媽支持

我無你咁叻~一人走日本去咁多特別地方

要我計太複雜車費唔掂

不去旅行會抑鬱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 401 於 2018-11-5 09:09 AM 發表

支持大蝦, 獨遊厲害
多謝401師姐支持~你reply永遠都充滿power

不去旅行會抑鬱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冷漠到底 於 2018-11-5 10:12 AM 發表

原來有人去匈牙利
早知我俾埋d用剩既交通券你啦
雖然已返港,但也多謝師兄這份美意

不去旅行會抑鬱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nokjai234 於 2018-11-5 11:23 AM 發表

budapest夜景真係靚到痴左線!!
nokjai234師兄

對~匈奧捷~3地~我最愛budapest既夜景~將來一定會再去!

不去旅行會抑鬱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qc29 於 2018-11-5 06:38 PM 發表

大蝦師姐,我平時好少過嚟歐洲版。。。越版過嚟支持下。。
加油呀。。

出發前講真都幾擔心您,順順利利,平平安安,您好叻叻呀 ...
qc29~好感動所以我有乖乖每日報平安

你跨版支持~我會努力寫好遊記!

不去旅行會抑鬱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 annannleung 於 2018-11-5 09:01 PM 發表

支持rainy師姐衝出亞洲之旅

咁啱嘅,我都係因為奧地利Hallstatt而想去歐遊,6月都成功第一次去獨遊去歐洲
annannleung師姐

Hallstatt對從未出走歐洲既我好大吸引力!

話說我身在Hallstatt時,太大意~發現無帶國王湖交通資料,上網search就看到師姐遊記~我記得小熊呢2個字

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 neotimess 於 2018-11-5 09:48 PM 發表

師姐夜晚行上山驚唔驚?
neotimess

一個人絕不建議夜晚行上山!

我早2日在背包看到有人分享搭27號,你可以search下!

我黃昏上去,沿路上山既人不多,不過到山頂時,已經有不少人等候!

另外~太夜亦不建議搭的士(個人習慣,去旅行盡量不搭的士)~早幾天我search到,有人在布達佩斯遇上的士女賊

http://kittyn.pixnet.net/blog/post/221362728-

不去旅行會抑鬱
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。