註冊 登入

[遊記分享][東歐] 🍁獨遊、幸運、日與夜🍁之匈奧捷❤️布拉格-查理橋日出>Good Food Coffee & Bakery❤️P.27~Day 13完

樓主, 住宿環境睡得好嗎?  沒有~~~~~~~~~~~

熱賣及精選
引用:
原帖由 zevo 於 2018-11-8 07:03 AM 發表

開心 share
多謝zevo師兄支持

我會繼續開心share

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 冷漠到底 於 2018-11-8 09:09 AM 發表

我都只係用public transport去呢d地方
呢d地方靜好多
又無咩亞洲遊客
師兄好利害~

我用相關字眼上網search,不算多台灣人介紹~

謝謝師兄介紹

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 401 於 2018-11-8 09:56 AM 發表

樓主, 住宿環境睡得好嗎?  沒有~~~~~~~~~~~
401師姐

瞓得好~因為我爛瞓

幸運~沒有遇上

今次找住宿都看了不少評語才預訂

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 rainy大頭蝦 於 2018-11-8 09:58 PM 發表

師兄好利害~

我用相關字眼上網search,不算多台灣人介紹~

謝謝師兄介紹
慢慢一個人歐遊去得多
你就會越玩越"了能"
亦越玩越隨意
我而家去歐洲當落下街唔當去旅行
求其一個30L去街背囊就走得

引用:
原帖由 rainy大頭蝦 於 2018-11-8 09:56 PM 發表

多謝zevo師兄支持

我會繼續開心share
Welcomed

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冷漠到底 於 2018-11-8 10:17 PM 發表

慢慢一個人歐遊去得多
你就會越玩越"了能"
亦越玩越隨意
我而家去歐洲當落下街唔當去旅行
求其一個30L去街背囊就走得
當成功征服那些「了能」既地方,好有成功感

我有排都未追到師兄個level

未來出走長假期都會以歐洲首選!

當去到一個少亞洲面孔既地方~好像去了另一世界

話說我乘往高薩湖巴士時,當時是放學時間,全車得我一個亞洲人~其餘9乘是小學生!坐我前面個小朋友成個人轉身同同學仔傾計,佢偷望咗我幾眼~我無望佢,但我知可能他好奇我一個人感覺好得意!

車途經既小村落,上/落車既地方~自問大鄉里既我從未見過一大遍草地+屋仔+綿羊+乳牛~好靚!

回港後,在香港見得多高樓大廈!我同朋友講~忘記不了那個畫面~

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 rainy大頭蝦 於 2018-11-9 03:24 AM 發表

當成功征服那些「了能」既地方,好有成功感

我有排都未追到師兄個level

未來出走長假期都會以歐洲首選!

當去到一個少亞洲面孔既地方~好像去了另一世界

話說我乘往高薩湖巴士時,當時是放學時間,全車得我一個亞洲人~其餘9乘是小學生!坐我前面個小朋友成個人轉身同同學仔傾計,佢偷望咗我幾眼~我無望佢,但我知可能他好奇我一 ...
無亞洲面孔或者d人好奇你
其實係幾特別既感覺
不過無論係美景定特別既經驗
去得多都會慢慢麻木
所以我會去下d唔同風格既地方(eg日本/東南亞/中南美)調和下

引用:
原帖由 rainy大頭蝦 於 2018-11-8 10:02 PM 發表

401師姐

瞓得好~因為我爛瞓

幸運~沒有遇上

今次找住宿都看了不少評語才預訂
今趟旅程咁精彩.........睇來你又會再落足心機plan下次

漢莎尋日出優惠
成功入手bud 入 prg 走

大蝦 妳好叻呀, 衝出亞洲 獨遊歐洲 , 好羨慕妳呀

支持咗先  後慢慢學嘢

引用:
原帖由 冷漠到底 於 2018-11-9 08:04 AM 發表

無亞洲面孔或者d人好奇你
其實係幾特別既感覺
不過無論係美景定特別既經驗
去得多都會慢慢麻木
所以我會去下d唔同風格既地方(eg日本/東南亞/中南美)調和下 ...
師兄出走既板塊地圖好廣闊

日、韓、泰~飲飲食食購物啱我

不去旅行會抑鬱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 401 於 2018-11-9 11:16 AM 發表

今趟旅程咁精彩.........睇來你又會再落足心機plan下次
會~今次付出100%,收鑊150%,雖然早出晚歸,但回看相片~值得!

不去旅行會抑鬱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maglailmk 於 2018-11-9 11:53 AM 發表

漢莎尋日出優惠
成功入手bud 入 prg 走
做得好呀買倒平機票,真心替你高興~恭喜你呀

不去旅行會抑鬱
引用:
原帖由 koreandream 於 2018-11-9 01:53 PM 發表

大蝦 妳好叻呀, 衝出亞洲 獨遊歐洲 , 好羨慕妳呀

支持咗先  後慢慢學嘢
多謝夢夢跨版支持

你也可以~俾膽你出走

不去旅行會抑鬱
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。