註冊 登入

又一快線L, 同我玩得起嗎?

又一快線L, 同我玩得起嗎? E-mail 此主題給朋友

樓主你玩得起啲咩呢?啄人尾、閃人高燈、長開高燈,結果?快線L繼續做快線L,你就比三架車由左手邊過你,你最後亦只好由左邊過架快線L。
當然,你過咗快線L後,你亦似乎要做快線L,不過我估你之後會玩返佢,只係你唔敢放條片出嚟啫。

玩高燈要照到中鏡及側鏡,片主跟太近啦,過咗佢响前面行近路邊位,轆起d石仔俾佢嘆吓

回覆 引用 TOP

不知所謂!

回覆 引用 TOP

太無謂了

香港最無良企業: 港鐵
香港服務最差企業: 港鐵
香港重大事故最多的企業: 港鐵

回覆 引用 TOP

祝樓主早日入土為安

引用:
原帖由 nhatrang 於 2018-11-3 11:40 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=iAmqCMVD8jU
呢D叫玩得起? 哈哈哈

引用:
原帖由 nhatrang 於 2018-11-3 11:40 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=iAmqCMVD8jU
正小學閪

~~~死雞流律師語錄:唔係A不代表係B,你唔食飯就代表食屎~~~

回覆 引用 TOP

用自己把尺度永遠最啱

回覆 引用 TOP

呢D叫玩???
引用:
原帖由 CU2CU2 於 2018-11-4 12:17 PM 發表

呢D叫玩得起? 哈哈哈

直接撞埋去啦

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tgo 於 2018-11-4 12:58 PM 發表

呢D叫玩???
咪係, 呢D叫玩得起?

回覆 引用 TOP

玩咗咩黎?

引用:
原帖由 16610joey 於 2018-11-4 02:38 PM 發表

玩咗咩黎?
好明顯,係玩咗自己。

回覆 引用 TOP

屌,唔燃知自己屎燃到呢……

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。