註冊 登入

[動漫類] Pokemon Go 徵 "誠實只玩一個帳號" 的人做朋友

引用:
原帖由 JJ_girl 於 2018-11-6 09:50 AM 發表

咪喺人哋徵友post問埋呢D嘢
哈哈哈

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 洁洁 於 2018-11-6 09:07 AM 發表

玩呢個遊戲後行多左好多路.
搵到好多從前未行過嘅地方, 嚐到街邊不同美味小吃, 故哩數多.
亦因gps drift得好犀利, 哩數多不全是我功勞.
打gym勁係因為我家在gym處, 故開始時狂打升level (當時好難升).
現在gps 常帶住我周圍逛, 已不常打了. ...
其實你冇加在下你知㗎嗬如果唔想加在下可以直接講,在下冇所謂㗎喎

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 6/11/2018 10:49 AM 發表

其實你冇加在下你知㗎嗬如果唔想加在下可以直接講,在下冇所謂㗎喎
係咁的, 為免被人話我"隨便", 現在我係比較小心於PKM處交友的.
同埋我响處觀察緊你, 以防識到壞人呀~

講笑的 (勿生氣), 陣間lunch hour一次過加吧. 請稍候. 謝.

引用:
原帖由 洁洁 於 2018-11-6 11:05 AM 發表

係咁的, 為免被人話我"隨便", 現在我係比較小心於PKM處交友的.
同埋我响處觀察緊你, 以防識到壞人呀~

講笑的 (勿生氣), 陣間lunch hour一次過加吧. 請稍候. 謝. ...
在下係壞人嚟㗎唔信你可以去交流區是但搵個人問,在下係男奸一!奸到出汁㗎

藍隊 29級
最近看到跟LET'GO能連動就重新玩起來
曾經有考慮開多號,但除了單挑團體戰之外也沒什麼用
而且要花的時間太多就算了
另外,沒好友,發禮物的田園解不了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 6/11/2018 10:49 AM 發表

已寄邀請, 有時間請+

引用:
原帖由 洁洁 於 2018-11-6 01:04 PM 發表

已寄邀請, 有時間請+
恭喜晒呢張係最新嘅簽名相,係屬於妳嘅:handshake

回覆 引用 TOP

我都係單賬人,紅隊40

我都係紅隊單賬level40, 樓主可否加埋我😜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 洁洁 於 2018-11-5 11:32 AM 發表

如題. 太多人持多過兩個帳號, 個個自私鬼都只會開分身打自已隊伍, 然後罷位賺coins.

從來唔會諗吓人地係用正當途徑辛辛苦苦打個gym番來,
既要抵擋敵隊, 還要被你地呢啲自私鬼打自己人出來,
目的就係為左貪方便上gym!

呢個post係想搵 "正當兼誠實" 嘅玩家add friends. 不放帳號, 有興趣pm吧.
開分身的請別來罵人.
我只想找好的玩家一起玩而已.  ...
你系男定女玩家? 我數下人頭後可以有個空位留比你~

引用:
原帖由 flopman 於 2018-11-6 03:02 PM 發表

你唔識中文定想講大話

引用:
原帖由 flopman 於 6/11/2018 03:02 PM 發表

...講緊咩呢? 數咩人頭? 留咩空位?
引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 6/11/2018 03:15 PM 發表

你唔識中文定想講大話
...點解我唔明兩位講咩嘅? 係咪我有問題?

引用:
原帖由 未能戒酒 於 6/11/2018 02:17 PM 發表

我都係單賬人,紅隊40
引用:
原帖由 hotsummer.fc 於 6/11/2018 02:57 PM 發表

我都係紅隊單賬level40, 樓主可否加埋我😜
兩位好, 已PM, 請查, 有空請加friend.

引用:
原帖由 洁洁 於 5/11/2018 11:32 AM 發表

如題. 太多人持多過兩個帳號, 個個自私鬼都只會開分身打自已隊伍, 然後罷位賺coins.
....
呢個post係想搵 "正當兼誠實" 嘅玩家add friends. 不放帳號, 有興趣pm吧.
....
咁多位, 大家好. 有一點想跟有興趣於PKM交友的說一聲,
就係我現在有接近70位朋友,
較多是早前在gamepress與外籍人仕交換禮物至今, 有接近15位已是ultra, 故不會每天開他們的禮物,
亦因此我將不能能每天開晒你們的禮物 (上限20份),
但我能做到的是每天都送禮物 (堅持至今),
我開禮物是順次序開的, 即約3-4天才能開到閣下的,
故請急於以交換禮物升level的朋友們事先考慮清楚. 謝.

引用:
原帖由 洁洁 於 2018-11-6 04:03 PM 發表

...講緊咩呢? 數咩人頭? 留咩空位?

...點解我唔明兩位講咩嘅? 係咪我有問題?
妳沒有問題,如果妳有追開訓練員交流區的帖,或可略知一、二!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。