註冊 登入

[動漫類] Pokemon Go 徵 "誠實只玩一個帳號" 的人做朋友

引用:
原帖由 洁洁 於 2018-11-6 04:03 PM 發表

...講緊咩呢? 數咩人頭? 留咩空位?

...點解我唔明兩位講咩嘅? 係咪我有問題?
吾洗理個反骨仔~
講番正經事先, 我目前有9個正氣戰友...所以仲有1個位空位可以加多個戰友, 就變成10個戰友~
不過我想男女平均d, 即系5個男5個女就最好~
1. 如果你想加人~
2. 如果你想交流心得~
可以pm我, 你ge ID...大約3個工作天內我就會加你~

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 洁洁 於 2018-11-6 04:16 PM 發表

咁多位, 大家好. 有一點想跟有興趣於PKM交友的說一聲,
就係我現在有接近70位朋友,
較多是早前在gamepress與外籍人仕交換禮物至今, 有接近15位已是ultra, 故不會每天開他們的禮物,
亦因此我將不能能每天開晒你們的禮物 (上限20份),
但我能做到的是每天都送禮物 (堅持至今),
我開禮物是順次序開的, 即約3-4天才能開到閣下的,
故請急於以交換禮物升 ...
原來妳有咁多朋友咁幾時先送到麻吉妳咁交法根本達唔到妳本來交嘅目的,朋友貴精不貴多,最緊要大家啱傾而又可以久唔久一齊打大佬先交嘛

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 6/11/2018 05:18 PM 發表

原來妳有咁多朋友, 咁幾時先送到麻吉,
妳咁交法根本達唔到妳本來交嘅目的,朋友貴精不貴多,
最緊要大家啱傾而又可以久唔久一齊打大佬先交嘛...
回你一下: 我好耐冇上香討,
所以之前只响gamepress, twitter同埋youtubers處搵料加朋友,
之前加左嘅有啲日日送禮, 有很多偶爾才回一次,
可能係因為外國的pokestop不如香港多, 故ultra friend數量有限.
而今次忽發想起黎香討, 如我早前所講,
係估算Niantic日後會開發溝通渠道,
故今日開始搵定香港朋友, 慢慢build up做ultra friend,
咁到時就時間啱啱好.

我是慢熱型, 怕"生保"的, 不預期會於短時間內與PKM朋友們見面,
故特此向各位說明一下.
如閣下認為與你交友的方向不一致, 欲刪除本人的, 我會理解的. 謝謝.

引用:
原帖由 洁洁 於 2018-11-6 05:50 PM 發表

所以之前只响gamepress, twitter同埋youtuber-trainer tips處搵料加朋友,
可能係因為外國的pokestop不如香港多, 故ultra friend數量有限.
故今日開始搵定香港朋 ...
睇嚟妳對在下有好大誤會,在下交妳嘅目的並唔係為咗Vlp卷或見面或換寵或換禮呀!純綷係因為一機一戶!在下只係提出妳咁交法好難送到飛俾人打,因為冇溝通,大家唔了解嘛!個個pm完就再冇嘢講,在下頭幾個回覆就係提醒妳呢一點,可能妳同其他喺度交嘅朋友有Pm溝通咁在下唔知吖!在下只係覺得求其掉低十二個冧巴咁妳嘅交友就變得冇意義而在下叫妳去交流區傾多啲嘅用意就係想妳交友交得有意義啲,嗰度有唔小一機一戶人,當中亦有喺妳出沒之地出沒嘅人,亦係爽朗傾得嘅人!噚晚個四一五就係其中一個!唔好意思嘥咗妳個位,大家暫時都係唔好做朋友住,但係希望妳真係可以多啲討論交流了解多啲,因為妳係一戶人

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 6/11/2018 06:29 PM 發表

睇嚟妳對在下有好大誤會,在下交妳嘅目的並唔係為咗Vlp卷或見面或換寵或換禮呀!純綷係因為一機一戶!在下只係提出妳咁交法好難送到飛俾人打,因為冇溝通,大家唔了解嘛!個個pm完就再冇嘢講,在下頭幾個回覆就係提醒妳呢一點,可能妳同其他喺度交嘅朋友有Pm溝通咁在下唔知吖!在下只係覺得求其掉低十二個冧巴咁妳嘅交友就變得冇意義而在下叫妳去交流區傾多啲嘅用意就係想妳交友交得有意義啲,嗰 ...
唔好咁可惜啦. 我都明白你的看法, 亦好多謝你的意見.
有一點都講聲先, 我完全冇覺得交友的是為了VIP券啊, 切莫咁諗.
仲有, 唔好話嘥左我個位啦. 大家都係玩一個遊戲, 有共通語言嘛,
唔响PKM做朋友, 偶爾在這碰到都可打個招呼的.

我會去另一個thread度睇, 希望對你們多點了解. 謝你~

我是黃隊40級,我朋友不多可以每天送禮,可以加我嗎?

引用:
原帖由 洁洁 於 2018-11-6 06:47 PM 發表

有一點都講聲先, 我完全冇覺得交友的是為了VIP券啊, 切莫咁諗.
仲有, 唔好話嘥左我個位啦. 大家都係玩一個遊戲, 有共通語言嘛,

我會去另一個thread度睇, 希望對你們多點了解. 謝你~ ...
總有一日我哋會再次交友,呢個遊戲有個好嘅地方,就係令我哋走出去

到時在下會好有誠意咁邀請妳

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 洁洁 於 2018-11-5 12:22 PM 發表

你的回覆好有趣.
對, 大家講個信字架啫.
到目前止你係第二個朋友 (第一個已PM並成功加好友), 有興趣的請PM我就好.
女?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2018-11-6 11:38 AM 發表

在下係壞人嚟㗎唔信你可以去交流區是但搵個人問,在下係男奸一!奸到出汁㗎
絕對係坏人一名

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 洁洁 於 2018-11-6 05:50 PM 發表

所以之前只响gamepress, twitter同埋youtuber-trainer tips處搵料加朋友,
故今日開始搵定香港朋 ...
外國生活?唔開放?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2018-11-6 03:15 PM 發表

你唔識中文定想講大話
佢可能連’只玩一個帳號’都唔明。不過多數係扮唔明。

引用:
原帖由 洁洁 於 2018-11-6 06:47 PM 發表

我會去另一個thread度睇, 希望對你們多點了解. 謝你~ ...
盲佬份人係咁,佢交友好揀擇,我識佢年幾,但唔係紅組唔邀我。係近來先開放。之前徴朋友,又要女性又要紅組,所以佢得好少朋友,但大部分見過真人或傾過計。佢一亂講野就比我鬧,所以佢叫我訓導主任。不過佢好有熱誠打呢個game! 佢唔止40 level, 升爆40 level 既寵亦唔少,可能過100!不過佢從來唔靠地圖, telegram group 只靠自己四圍走,係一個特別的玩家。

引用:
原帖由 samuel415 於 2018-11-7 07:58 AM 發表

佢可能連’只玩一個帳號’都唔明。不過多數係扮唔明。
逐個玩,唔係同時玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 todaywonghk 於 6/11/2018 06:51 PM 發表

我是黃隊40級,我朋友不多可以每天送禮,可以加我嗎?
已發邀請, 有時間請+

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。