註冊 登入

[英超] 馬達算唔算係最被低估的罰球大師? 香討焦點

馬達算唔算係最被低估的罰球大師? E-mail 此主題給朋友

呢條友罰波好鬼死準, 野野死角, 雖然冇實質數據但印象中命中率好高下應該接近20%

熱賣及精選
引用:
原帖由 argbatcan-new 於 2018-11-8 09:36 AM 發表

呢條友罰波好鬼死準, 野野死角, 雖然冇實質數據但印象中命中率好高下應該接近20%
放定個波,20 碼左右,作為職業球員射唔到死角,就唔應該畀佢射啦, 龍門視線受阻,起腳之前曾經移向左邊所以,依球波,龍門好少少會救到。

桑馬達應該場場正選

唔單止罰球
傳球視野都係頂級
咁嘅級數都要打後備
根本就係亂嚟

菊花, 菊花, 顏色就靚喇
日曬雨淋,水洗都不清
樓房內外都適用
請用, 請用,菊花牌乳交柒,啦啦啦
無續約

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2018-11-8 10:00 AM 發表

唔單止罰球
傳球視野都係頂級
咁嘅級數都要打後備
根本就係亂嚟
但馬達有太明顯既缺點了, 完全冇擺脫及推進能力, 要用得好唔既太易既一個球員

喺車仔首季已經係咁勁

回覆 引用 TOP

5年前馬達仲係車仔時對曼聯射出一個超高難度既罰球
但迪基亞救到 果陣時就知馬達射罰球好有質素
黎左曼聯之後罰球唔係次次佢射
有時福仔搶黎射球迷先火

引用:
原帖由 argbatcan-new 於 2018-11-8 09:36 AM 發表

佢只限15碼距離

越來越成熟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tgb1 於 2018-11-8 09:43 AM 發表

放定個波,20 碼左右,作為職業球員射唔到死角,就唔應該畀佢射啦, 龍門視線受阻,起腳之前曾經移向左邊所以,依球波,龍門好少少會救到。
龍門視線受阻... 一日最雖係人牆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 argbatcan-new 於 2018-11-8 10:09 AM 發表

但馬達有太明顯既缺點了, 完全冇擺脫及推進能力, 要用得好唔既太易既一個球員
最大缺點係 係防守次次幫倒忙...(下下呃哂全後衛)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tgb1 於 2018-11-8 09:43 AM 發表

羊羊fake 左佢

引用:
原帖由 game2577 於 2018-11-8 12:49 PM 發表

佢只限15碼距離
你點計15碼出來? 罰球何來15碼內?

引用:
原帖由 Marlboro22 於 2018-11-8 12:40 PM 發表

5年前馬達仲係車仔時對曼聯射出一個超高難度既罰球
但迪基亞救到 果陣時就知馬達射罰球好有質素
黎左曼聯之後罰球唔係次次佢射
有時福仔搶黎射球迷先火 ...
果球迪基亞捉路
馬達未射之前向左移偷步,結果剛好神救
之後一次FREE KICK,馬達捉心理,向另一邊死角射
結果迪基亞又真係俾到佢捉心理,又向左偷步,最後錯晒位被入球

今晚我們一起遙望星空

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。