• 瀏覽: 3,195
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
有冇師兄BOOK左SLOT去?我BOOK左星期日去,諗諗下我又唔係買新車,都唔知去黎做MUD Q....

精選汽車
引用:
原帖由 haheheha 於 2018-11-9 05:49 PM 發表

有冇師兄BOOK左SLOT去?我BOOK左星期日去,諗諗下我又唔係買新車,都唔知去黎做MUD Q....
點樣先有得去?

引用:
原帖由 tailikhk 於 2018-11-9 05:58 PM 發表

點樣先有得去?
By invitation.  我估都係見我供完會,睇下我會唔會換車。不過我諗住轉會了。

引用:
原帖由 haheheha 於 2018-11-9 06:01 PM 發表

By invitation.  我估都係見我供完會,睇下我會唔會換車。不過我諗住轉會了。
owners先有? 仲想去望望..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 haheheha 於 2018-11-9 05:49 PM 發表

早兩個星期去過,無野睇,同平時無大分別

引用:
原帖由 Mickey882 於 2018-11-9 09:35 PM 發表

早兩個星期去過,無野睇,同平時無大分別
睇過啲models冇乜吸引

回覆 引用 TOP

尋日去左荃灣睇。OFFER (x4 40i) 唔吸引,收車價更加唔吸引。浪費時間。

引用:
原帖由 haheheha 於 2018-11-12 04:09 PM 發表

尋日去左荃灣睇。OFFER (x4 40i) 唔吸引,收車價更加唔吸引。浪費時間。
同價單有無分別?

引用:
原帖由 tailikhk 於 2018-11-12 08:20 PM 發表

同價單有無分別?
沒分別,不過有2% off 稅前車價優惠 如果之前買過兩部新車,買過一部就1%

剛剛preview 左新X5, 下年只入7人版,xLine $900k, M sport $1M., 比5 seater 加價$55000. 可能bmwhk 覺得個市旺,要進取D開價

5 seater 版本 M sport 已經賣完,有幾部黑籠xLine 浄返,照舊價$850k

但留意新X5 係沒Adaptive Cruise control (ACC)

收車價就算數.... 一向都係庶渣的價錢

引用:
原帖由 Mickey882 於 2018-11-12 09:24 PM 發表

沒分別,不過有2% off 稅前車價優惠 如果之前買過兩部新車,買過一部就1%

剛剛preview 左新X5, 下年只入7人版,xLine $900k, M sport $1M., 比5 seater 加價$55000. 可能bmwhk 覺得個市旺,要進取D開價

5 seater 版本 M sport 已經賣完,有幾部黑籠xLine 浄返,照舊價$850k

但留意新X5  ...
我等轉會macan facelift

引用:
原帖由 haheheha 於 2018-11-12 11:04 PM 發表

我等轉會macan facelift
不能同意更多... 我太太都係咁講

回覆 引用 TOP

問左個sales 現時3系剩餘幾部320,唔會再返,只會等G20..款尾真係無人買?

引用:
原帖由 tailikhk 於 2018-11-13 01:59 AM 發表

問左個sales 現時3系剩餘幾部320,唔會再返,只會等G20..款尾真係無人買?
我估個市本身又吾係好,個個睇定D先,吾介意市況的人又一定有新買新,所以係正常

差不多價大部分人會買X1. 一來未有咁快轉款。始終現實生活上,入門車空間需求一定重要過handling

回覆 引用 TOP

我說耳收到,系會得風會,免拍兩個鐘,不過x5,唔喘我。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]