註冊 登入

[意甲] 看懵了! C.朗拿度空門竟射歪, 還能有誰?

看懵了! C.朗拿度空門竟射歪, 還能有誰? E-mail 此主題給朋友

歐聯呢D雞肋盃仔我地根本唔志在~

即管繼續抽, 球會賽事一開始你地又要無限深潛~

美斯係神! 萬中無一

光頭佬你背叛巴塞, 我唔會支持你
熱賣及精選
祖記近半世紀最佳外援, 新球季竟2度空門不入

美斯係神! 萬中無一

https://www.youtube.com/watch?v=wTO3LtJh0HE

好片一定要重溫, 驚世肋攻就是如此誕生, 有今生, 冇來世阿

美斯係神! 萬中無一

盲反加油!

引用:
原帖由 崔兄 於 2018-11-25 01:30 PM 發表

盲反加油!
有片睇都盲反

美斯係神! 萬中無一

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2018-11-25 01:32 PM 發表

有片睇都盲反
兩碼射歪明顯係致敬世五梅啦

應有水準

引用:
原帖由 arthurmelo 於 2018-11-25 01:38 PM 發表

應有水準
咦?
馬爾代夫原來上到網啦
點應有水準法?

引用:
原帖由 崔兄 於 2018-11-25 01:39 PM 發表

咦?
馬爾代夫原來上到網啦
點應有水準法?
你係馬爾代夫?
Enjoy your trip

好彩識抱團,如果係其它球隊,邊有咁多機會俾佢9射呀,一早變罪人啦
引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2018-11-25 01:18 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=psSEXjglmAc

引用:
原帖由 arthurmelo 於 2018-11-25 01:39 PM 發表

你係馬爾代夫?
Enjoy your trip
見係唔係琴晚去左?見你回到大家我就放心

引用:
原帖由 崔兄 於 2018-11-25 01:35 PM 發表 

https://m.youtube.com/watch?v=LJ_dAXflfrI

雖已成史一,但希望朗朗珍惜每個機會

美斯係神! 萬中無一

引用:
原帖由 arthurmelo 於 2018-11-25 01:38 PM 發表

應有水準
近半世紀最強外援,非浪得虛名

美斯係神! 萬中無一

引用:
原帖由 崔兄 於 2018-11-25 01:35 PM 發表

抓頭朗特登射失向美斯致敬?抽水都靠吓譜啦!

回覆 引用 TOP

朗朗入九球有幾多球在門前幾碼入?

我要食堤子
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。