• 瀏覽: 5,910
  • 回覆: 38
早前睇完Bodyguard 及 The Night Manager, 請問有冇同類型劇集介紹?
Stranger Thing, 13 Reasons Why, Black Mirror 都睇睇下棄左,可能呢類劇唔岩我
先謝過

請問邊度可以睇哂呢啲劇集

引用:
原帖由 monbijoux 於 2018-11-28 05:29 PM 發表
請問邊度可以睇哂呢啲劇集
已PM你

即係短劇, 又有間諜, 犯罪成份? 

1. Strike back 第一季 (第2季換晒主角, 故事.可以不睇)
2. Berlin station 柏林諜影 1, 2季 (間諜片, 1季精彩, 2季更精彩)
3. McMafia (高智犯罪, 最後幾集特別精彩) 
4. Animal kingdom 1-4季 (生活, 犯罪片, 4季都非常爽, 非常精彩) 

Berlin Station is similar to Homeland

引用:
原帖由 DemonGod 於 2018-12-18 02:46 AM 發表
Berlin Station is similar to Homeland
Yes, 2部都好正. Berlin station 間諜味比較重, homeland 則政治鬥角味較重(特別Broody 死後)

引用:
原帖由 imstranger 於 2018-12-6 03:51 PM 發表
即係短劇, 又有間諜, 犯罪成份?

1. Strike back 第一季 (第2季換晒主角, 故事.可以不睇)
2. Berlin station 柏林諜影 1, 2季 (間諜片, 1季精彩, 2季更精彩)
3. McMafia (高智犯罪, 最後幾集特別精彩)
4. Animal kingdom 1-4季 (生活, 犯罪片, 4季都非常爽, 非常精彩)&nbs ...
剛由第一季開始睇Berlin station, 正

引用:
原帖由 wsm1 於 2018-12-23 11:31 AM 發表

剛由第一季開始睇Berlin station, 正
岩岩出第3季, 第3季動作多左, 諜戰少左. 主要冇左Hector, Hector 演技冇得彈.

但整體都正, 好緊湊.

多謝推介,等我睇下 Berlin Station 

引用:
原帖由 Bogummy 於 2018-11-29 09:29 AM 發表

已PM你
請問可否pm埋我,麻煩晒。

引用:
原帖由 ptslsh 於 2018-12-30 06:53 PM 發表

請問可否pm埋我,麻煩晒。
已PM, 請查看

Bodyguard岩岩一口氣睇完, 好睇!

引用:
原帖由 111x111=12321 於 2019-1-1 12:57 AM 發表
Bodyguard岩岩一口氣睇完, 好睇!
除咗男主角和個中年女政客個 part 太重口味,其他係精彩。

引用:
原帖由 rhk100 於 2019-1-1 11:43 AM 發表

除咗男主角和個中年女政客個 part 太重口味,其他係精彩。
同解,男主角同女政客搞埋真係好重口味
最後一集都有虎頭蛇尾,否則perfect

Berlin Station 一口氣睇到 Season 3, 真係超正
Season 2 最精彩, Season 3 冇左Hector 失色左少少,多左動作戲少左計謀監聽

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]