• 瀏覽: 30,175
  • 回覆: 219
  • 追帖: 16
繼10月之後,見又有平機票,$25XX兩位,所以立即拎個靚假去快閃。

今日個機師玩野,起飛唔夠300米黎左個大沉降,攪到個心當堂離一離

又係晨早機,諗住用e道過,點個個姐姐話唔得叫我去番counter排隊,又唔講原因,最後終於問到,原來e道後面負責香港人的officer放緊break😱,所以唔比用

等行李果陣,發現超多大陸團,好彩將國內同胞分開過,你睇幾多人

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
照舊去奇迹美食街食早餐,平靓正。

food court都係要用代用券,湯米(55B)

買泰式奶茶(15B)記得叫少冰,否則變左咁滿晒冰,飲兩啖就飲晒

回覆 引用 TOP

一直以為7點第一班車,原來6點半已經有,120B即pay買左位先

有冇師兄知點解要預備咁多輪椅?

上車前去底層唱錢,永遠呢兩間最多人,可惜10個遊客9個豬,其實下面果間先最抵唱

唔好同我講唱一千幾百差少少冇所謂,咁冇所謂其實唔需要入黎睇,鑊鑊旅行帶一萬幾千上路包夠駛。

利申我係超窮撚,差0.01都好有所謂

呢程車特多鬼佬,放好行李,撞岩日出,出發芭堤雅!

回覆 引用 TOP

住那間洒店呀

你就好

今次架巴士又順又快,唔駛90分鐘就到芭堤雅中路,落車比人頭100B坐雙條直到去酒店。

今次又係住At mind,因為實在平靚正,$700兩晚,房大床舒服有浴缸包早餐,全世界搵唔到第二間。

引用:
原帖由 Lobo1717 於 2018-12-3 09:52 AM 發表

住那間洒店呀
同上次一樣,正到唔想轉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 estateman 於 2018-12-3 10:42 AM 發表

你就好
你曼谷留幾多日?

引用:
原帖由 紂王馬 於 2018-12-3 11:30 AM 發表

你曼谷留幾多日?
明天走了

引用:
原帖由 estateman 於 2018-12-3 11:57 AM 發表

明天走了
前後都黎左5日丫

岩岩經過你酒店樓下

酒店冇得early check in,所以放低行李就用eatigo app搵野食,但好多未開門,結果行左出去搵食

蟹肉炒飯(150B),海鮮冬陰公(160B)都非常好味
之後加多支芒果雪條(40B),貴得黎唔太好食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紂王馬 於 2018-12-3 12:19 PM 發表

前後都黎左5日丫

岩岩經過你酒店樓下
你住中天那邊?

引用:
原帖由 紂王馬 於 2018-12-3 11:29 AM 發表

今次架巴士又順又快,唔駛90分鐘就到芭堤雅中路,落車比人頭100B坐雙條直到去酒店。

今次又係住At mind,因為實在平靚正,$700兩晚,房大床舒服有浴缸包早餐,全世界搵唔到第二間。 ...
呢間嘢ok嗎?
d comments 好壞參半

主題標籤 #機票 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]