註冊 登入

[其他] 開個帖撐下黃子恆,希望大家冷靜D。

開個帖撐下黃子恆,希望大家冷靜D。 E-mail 此主題給朋友

1,大家唔好一味針對明星和粉絲哩個關係來睇,距唔似醫生和病人,老師和學生的關係咁嚴重,粉絲其實就係傾慕者、追求者哩樣野,係日常生活裡大多數人都有咁樣的對象,到底同追求者發生關係係米咁嚴重?係哩個社會就算有心同對方發展,都唔止齋傾計斎攬就知道係米適合?
2,黃子恆同條28歲女發生行為時,沒有女友更無老婆,於是你情我願的男歡女愛,我想問到底錯係邊?
3,關於作為明星私生活要檢點,到底有無個檢點都準則?無女友無老婆就唔可以同女的有性行為?如果距去叫雞被發現,大家一樣會話距道德淪亡。
4,黃子恆係上緊位的藝員,形象要特別注重,28歲條女就係食住哩一點,早唔搞遲唔搞,見黃子恆最近因為《是咁的,法官閣下》表現備受讚賞前途無量的時候搞距。如果個肚真係已經四個月,點解唔係早一兩個月前就曝光哩件事?司馬眧之心啦。
5,今年早一排,國內都出現左一單累似的事件,一個叫薛之謙的紅星,被前度女友勒索錢銀唔成,遭前度抄翻兩年前的料來爆,話曾為其墮胎,結果國內的好多網絡暴民(其實有不少係條女自己出錢請翻來都網絡打手)不分青紅皂白,一面倒要質死薛之謙,結果真係搞到人地一頭煙。宜家搞緊黃子恆的哩條28歲女,睇怕覺得哩條橋work,就實行照版煮碗,好喇眼見香港的朋友果然中計,又係排山倒海式的轟炸黃子恆。其實距計埋頂多如條女所講就發生過兩次性關係,而且真係有左肚都分分鐘係被算計。某種意義上,大家踩黃子恆就等於幫條國產心機女的手搞死一個有潛質的男藝員。
6,條28歲女拿住“愛”的名義去道德綁架黃子恆,話明要距失業,宜家搞到距咁樣百口莫辯,條女只會係度偷笑,哩種唔係真愛應有的表現,大家係米仲要支持?黃子恆同距做左一次就疏離左,好明顯就係覺得對方唔適合自己,有好多男人唔想正面拒絕女方,其實係唔想進一步傷害對方,希望用遠離來讓對方知道件事只能不了了之。睇得出條28歲女控制慾和好勝心太強,欲求不滿越搞越大鑊。
7,至於黃子恆同裕美的事件,我係保持中立態度的。
希望大家冷靜,一味鬧黃的同時,想下條28女係米真係咁無辜。

聖誕免運
撐帖主的分析 !!!

覺得宜家網路上d人的邏輯思維唔知掂諗野㗎?﹐認得記得樓主這個名字係展鵬婚宴後喺十月二十號左右我當時活躍在展鵬個帖討論﹐而樓主佢亦活躍在討論展鵬嘅帖所以留心到佢! 請問個時10/20/18黃子恆依單野還未爆煲?! 何來佢係黃子恆本人或代言人? 哈哈哈! 太有智慧依度一些人嘅想法?

樓主係咪黃生本人

Tbb明星仔學人玩女人食免費餐!揾d粉絲止狗痕要付出代價!無病呀,揾女粉絲止狗痕要人撐!

卜街啦你

回覆 引用 TOP

點解要撑黃子恒

你係...

睇東張西望見條友支唔以對,就知條友身有糞。

引用:
原帖由 叶问易 於 2018-12-6 05:42 AM 發表

1,大家唔好一味針對明星和粉絲哩個關係來睇,距唔似醫生和病人,老師和學生的關係咁嚴重,粉絲其實就係傾慕者、追求者哩樣野,係日常生活裡大多數人都有咁樣的對象,到底同追求者發生關係係米咁嚴重?係哩個社會就算有心同對方發展,都唔止齋傾計斎攬就知道係米適合?
2,黃子恆同條28歲女發生行為時,沒有女友更無老婆,於是你情我願的男歡女愛,我想問到底錯係邊?
3,關於作為明星私生活要檢點,到底有無個檢點都準 ...
你狗痕就揾人止痕

回覆 引用 TOP

條女分分鐘出黎做過
可能有幸同黃生做到老襟

回覆 引用 TOP

有咩好撐
咪當佢叫雞比人捉到

其實兩個人約炮有咩問題?大家成年人!

商業糾紛

我開個帖唔係想同各位嘈交,只不過將件事睇得全面D。我從《華麗轉身》開始覺得黃子恆唔錯,如果被錯殺就可惜左D。

開post撐自己

引用:
原帖由 叶问易 於 2018-12-6 05:42 AM 發表

3,關於作為明星私生活要檢點,到底有無個檢點都準 ...
你有冇聽佢呃女上床既錄音呀? 

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。