註冊 登入

[西甲] 皇馬一步一步衰落

皇馬一步一步衰落 E-mail 此主題給朋友

又回到歐聯16郎的年代,球會做太多on9買賣:
1. 賣c7,歐聯神射手都賣得,抵佢死
2. 準備賣高華錫,咁好波都賣,用來接班魔笛岩岩好,但高層on 9,無計
3. 準備賣easy goal,好波之人,不受重用,同蘇拿利唔岩,咁我寧願蘇拿利走。
4. 準備賣拿華斯,歐聯三連冠功臣都踢走,最主要唔係能力問題,皇馬高層係咪用條j lum was野。
5. 想買夏薩特,狀態飄忽,對強隊無影,唔覺得邊忽勁,信佢等死啦皇馬。

熱賣及精選
Dybala

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 acjuventusII 於 2018-12-6 06:53 PM 發表

又回到歐聯16郎的年代,球會做太多on9買賣:
1. 賣c7,歐聯神射手都賣得,抵佢死
2. 準備賣高華錫,咁好波都賣,用來接班魔笛岩岩好,但高層on 9,無計
3. 準備賣easy goal,好波之人,不受重用,同蘇拿利唔岩,咁我寧願蘇拿利走。
4. 準備賣拿華斯,歐聯三連冠功臣都踢走,最主要唔係能力問題,皇馬高層係咪用條j lum was野。
5. 想買夏薩特,狀態飄忽,對強隊無影, ...
高峰回落,實屬正常
主帥及當家球星同時出走,影響點都有,預佢低1-2年啦
高仔無得怪皇馬,佢死要正選,但無可能有,又想走,借係唯一出路
MODRIC今季有心無力啦,下年去硬國米,高華返來接班剛剛好

引用:
原帖由 小寶寶999 於 2018-12-6 07:14 PM 發表

高峰回落,實屬正常
高仔無得怪皇馬,佢死要正選,但無可能有,又想走,借係唯一出路
MODRIC今季有心無力啦,下年去硬國米,高華返來接班剛剛好 ...
低八至十年,上一次高鋒係2000年代初

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小寶寶999 於 2018-12-6 07:14 PM 發表

高峰回落,實屬正常
MODRIC今季有心無力啦,下年去硬國米,高華返來接班剛剛好 ...
Modric and bale to jive

引用:

高峰回落,實屬正常
但而家傳會賣,唉,咁好的球員都放走

回覆 引用 TOP

你估蘇拿利真係有 say 咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 akj21 於 2018-12-6 07:44 PM 發表

Modric and bale to jive
呢兩個高峰已過

回覆 引用 TOP

所以唔明夏殺凸黎有咩著數?

引用:
原帖由 傷女皇 於 2018-12-6 07:48 PM 發表

所以唔明夏殺凸黎有咩著數?
唔係買邊個

回覆 引用 TOP

步以往槍手後塵

買爸B啦打救我曼

回覆 引用 TOP

依家落後巴塞五分咁少
歐冠又首名出線
唔係咁差姐

菊花, 菊花, 顏色就靚喇
日曬雨淋,水洗都不清
樓房內外都適用
請用, 請用,菊花牌乳交柒,啦啦啦
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2018-12-6 08:03 PM 發表

依家落後巴塞五分咁少
歐冠又首名出線
唔係咁差姐
聯賽踢完?

引用:
原帖由 南華迷 於 2018-12-6 07:53 PM 發表

步以往槍手後塵
槍手何德何能同皇馬比

回覆 引用 TOP

54 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。