• 瀏覽: 261,200
  • 回覆: 1,462
  • 追帖: 80
本主題由 呆頭鳥 於 2021-9-15 08:57 PM 合併
引用:
原帖由 zeuscho 於 2018-12-11 10:00 發表

係。入龍支付 -> 建行錢包 -> 建行錢包賬號
下面有「銀聯卡號」。為左自已既資金安全,平時我用網上服務綁卡一定係綁呢個,唔會綁實卡卡面0個張。 ...
已完成綁龍支付,唔該

熱賣及精選
剛在羅湖商業城工行開了戶口⋯身份證⋯回郷證⋯大陸號碼⋯車牌或稅單⋯小姐姐叫我申請埋信用卡⋯三星期內有短訊取咭⋯話5千至一萬信用額!

引用:
原帖由 1229284654 於 2018-12-13 06:18 PM 發表

剛在羅湖商業城工行開了戶口⋯身份證⋯回郷證⋯大陸號碼⋯車牌或稅單⋯小姐姐叫我申請埋信用卡⋯三星期內有短訊取咭⋯話5千至一萬信用額!
佢地懂白話嗎,我都想去搞

Click便入我的Blog -----> http://hk.myblog.yahoo.com

紅石門
引用:
原帖由 kong99 於 2018-12-13 08:01 PM 發表

佢地懂白話嗎,我都想去搞
懂的

引用:
原帖由 1229284654 於 2018-12-13 08:21 PM 發表

懂的
有冇講戶囗最小入多小錢

Click便入我的Blog -----> http://hk.myblog.yahoo.com

紅石門
引用:
原帖由 kong99 於 2018-12-13 08:22 PM 發表

有冇講戶囗最小入多小錢
冇問喎我自己入左一千用

引用:
原帖由 1229284654 於 2018-12-13 06:18 PM 發表

更正⋯稅單用來做住址證明⋯另外要車牌或護照

引用:
原帖由 1229284654 於 2018-12-13 18:18 發表

我發覺工行放寬左港人申請信用卡,如果有深圳工作/物業,信用額會更高。

BE57 ONE
引用:
原帖由 dccoll 於 2018-12-8 08:55 PM 發表

佢冇要求,叫我入幾百蚊落去。
我入咗1000 
記住個戶口每半年就動一動
綁定支付寶快捷支付來用算唔算動一動? 

要自強,先自主
要自由,先自律
引用:
原帖由 機械佬 於 2018-12-17 09:11 AM 發表

綁定支付寶快捷支付來用算唔算動一動? 
有冇transaction先?

引用:
原帖由 PnPnL 於 2018-12-17 09:53 AM 發表

有冇transaction先?
用快捷支付,授權支付寶直接喺戶口扣數,算唔算transaction? 

要自強,先自主
要自由,先自律
求敎  國內中銀及工銀戶口  在國內ATM機  每天最多可提多少人仔

引用:
原帖由 機械佬 於 2018-12-17 10:09 AM 發表

用快捷支付,授權支付寶直接喺戶口扣數,算唔算transaction? 
授權(綁左)V7/Alipay都吾洗比$,肯定吾係transaction

港人申請大陸信用卡難唔難

工商銀行裝咩app有用,開戶時職員無叫我裝app
我見網頁有融e生活、融e行、融e購、融e聯
爬文見大家只講裝融e聯收信息

另外,微信有冇咩工商銀行既野可以加,可以做到部份銀行功能

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]