• 瀏覽: 238,806
  • 回覆: 1,391
  • 追帖: 81
本主題由 呆頭鳥 於 2021-5-4 09:41 PM 合併
我用另一個銀行戶口,冇用呢個

熱賣及精選
引用:
原帖由 kong99 於 2018-12-19 02:21 PM 發表

我這張可以拍廣州地鐵嗎
師兄,遮返個號碼好啲

我就申請咗呢張, 最近建行龍支付搞活動,輕輕鬆鬆可以賺好多積分。

引用:
原帖由 oxygenshing 於 2018-12-19 11:13 AM 發表

請問工行張卡有冇閃付功能? 想用黎登記和諧號自動入閘~
但唔見有quick pass個logo~
睇吓卡面右邊  銀聯logo上方有4劃  就系閃付標誌  當然可以拿去登記坐河蟹號

引用:
原帖由 klnboard 於 2018-12-19 19:29 發表

我就申請咗呢張, 最近建行龍支付搞活動,輕輕鬆鬆可以賺好多積分。
龍支付可以係咩商戶度用?

引用:
原帖由 daver 於 2018-12-19 22:18 發表

龍支付可以係咩商戶度用?
衹要收銀聯嘅地方就可以用。

引用:
原帖由 klnboard 於 2018-12-19 22:19 發表

衹要收銀聯嘅地方就可以用。
支付過程用QR code?

##########################
####  謝絕伸手黨      ####
####  鄙視以第三方軟件   ####
####  扮作有料嘅綱絡騙棍  ####
引用:
原帖由 fbb62354c30d90 於 2018-12-19 10:32 PM 發表

請問<4劃>有無圖?唔知佢喺乜?
網上圖片

引用:
原帖由 diners2006 於 2018-12-20 12:34 AM 發表

網上圖片9125955
唔該晒CHING~

引用:
原帖由 klnboard 於 2018-12-19 19:29 發表

申請左信用卡? 我得張龍卡通,同埋有個建行錢包,可以賺到積分用?

引用:
原帖由 daver 於 2018-12-20 16:06 發表

申請左信用卡? 我得張龍卡通,同埋有個建行錢包,可以賺到積分用?
你冇信用卡,有積分都冇用,因為係信用卡積分。

引用:
原帖由 klnboard 於 2018-12-20 19:33 發表

你冇信用卡,有積分都冇用,因為係信用卡積分。
明白,都係專注用返微訊/支付寶

####  謝絕伸手黨      ####
####  鄙視以第三方軟件   ####
####  扮作有料嘅綱絡騙棍  ####
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]