• 瀏覽: 264,151
  • 回覆: 36
  • 追帖: 81
本主題由 冬天的冰雪 於 2021-10-13 02:56 AM 提升
引用:
原帖由 鄭雨滇二世 於 2021-3-30 08:37 AM 發表

大老, 咁真係用黎出糧, 應該會俾開掛?
公司開証明,帶埋去銀行比佢等批準

熱賣及精選
引用:
原帖由 血~ 於 2021-4-11 05:04 PM 發表

戶口成年無放錢驚被凍結
戶口有郁動下咪得囉,我地間唔屎要增值下個大陸電話卡嘅,我老公.. 女.. 仔...周時淘寶都淘到空,要諗方法存錢入番去

引用:
原帖由 montue 於 2021-4-12 12:00 PM 發表

內地銀行開戶名是否要同手機名(已實名)一樣
不用...我18年係珠海辦比55蚊,比一張主卡二張副卡我地,我老公副卡扣晒錢唔諗住要,佢細佬要就比咗佢,佢細佬增值番一路沿住用囉,重用佢去深圳開大陸戶口

正正常常上大陸開既電話咪好囉

引用:
原帖由 montue 於 2021-7-8 06:16 AM 發表

內地銀行是否一定要綁同名電話卡?想轉用我電話幫屋企人綁銀行帳戶
我18年4月珠海辦的大陸電話卡,埋單比55蚊人仔一個人,..
我..我老公.. 仔..女,4人一起辦(比咗220人仔)......
張主卡55蚊,入面就是有55蚊,一個月扣8蚊,頭6個月回增每個月8蚊,第7個月真扣了,
開張主卡送2張副卡,每張裡面有25蚊,
又係頭6個月回增每個月8蚊,第7個月真扣了,
25蚊..扣3個月都扣完錢,副卡無增值由佢作廢,
3張卡實名果日已開始當開卡計每月扣錢

我老公將佢張副卡比咗佢弟用,佢弟就用佢來開大陸戶口,佢自己增值沿用番張大陸電話卡就得了

引用:
原帖由 kaazaaf 於 2021-7-21 09:06 AM 發表

想請教一下
小弟用iPhone X, 大陸的中國銀行app
一開就彈app,洗左再download都係咁,有冇師兄都係咁?
微信小程式開出來,用住先

現在斷卡行動,若銀行肯3000存款肯幫你開戶,你要偷笑啦,還要嚴3000蚊多放

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]