註冊 登入

不錯的放題😋

不錯的放題😋 E-mail 此主題給朋友

明明打好晒但post唔到又要再打過!
一年前黎過食
一年後今日再黎
野食無變但水準依然唔錯
唔講咁多去相
重量級海膽手卷,唔腥幾甜,兩個人食左10個

鮑魚好林,但有酒味,個人覺得麻麻

木瓜椰汁燉燕窩,呢個好正,食左三個

花膠超大塊

刺身唔錯,但長腳蟹唔好食

海膽杯

丁屎咁大既鵝肝壽司

聖誕願望誌
好正,睇落好吸引🤤🤤

間野係邊到嫁,我好耐都無食過放題喇😭😭

fractured soul...so much anger...so much pain...
引用:
原帖由 獨手然一名 於 2018-12-7 01:46 AM 發表

好正,睇落好吸引🤤🤤

間野係邊到嫁,我好耐都無食過放題喇😭😭
係尖沙嘴the one對面殿x喜屋

哦,每次條隊都好誇張嫁嘛哈哈。。。好多年前,我第一次見個陣仲以為有d咩event定係有贈品派之類🤣🤣🤣

fractured soul...so much anger...so much pain...

野飲

生果

甜品好多,但太飽無食

雪糕有H字頭同M字頭

熟食區

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 獨手然一名 於 2018-12-7 01:52 AM 發表

哦,每次條隊都好誇張嫁嘛哈哈。。。好多年前,我第一次見個陣仲以為有d咩event定係有贈品派之類🤣🤣🤣
我上次食都超多人今次我食宵夜因爲有85折,佢9:15開始,我搭2到樓下竟然無人排隊,可能已經入晒人,上到去2分鐘攞完位就開始食得不過宵夜都爆場

回覆 引用 TOP

呢間好似成日都好快full booking 咁。。。以放題黎講都算係咁👍🏻👍🏻👍🏻

那裡?

幾好咁喎!

回覆 引用 TOP

咁正不过排一個多鐘先有得食

禾都試過幾次打元冇哂

thanks for sharing

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kawing_lam 於 2018-12-7 01:42 AM 發表

明明打好晒但post唔到又要再打過!
一年前黎過食
一年後今日再黎
野食無變但水準依然唔錯
唔講咁多去相
重量級海膽手卷,唔腥幾甜,兩個人食左10個
鮑魚好林,但有酒味,個人覺得麻麻
木瓜椰汁燉燕窩,呢個好正,食左三個
花膠超大塊
刺身唔錯,但長腳蟹唔好食
海膽杯
丁屎咁大既鵝 ...
殿....的確貴得有回報 !

引用:
原帖由 獨手然一名 於 2018-12-7 02:04 AM 發表

呢間好似成日都好快full booking 咁。。。以放題黎講都算係咁👍🏻👍🏻👍🏻
我見OpenRice無得即日book已為full左,點知打去又有位

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sumsamxo 於 2018-12-7 03:37 AM 發表

那裡?
尖沙咀殿x喜屋

52 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。