註冊 登入

[其他] Pokemon 飛人~5~

本主題由 vw1968 於 2019-1-29 12:44 AM 關閉
恭喜車姐又開新一頁😘

回覆 引用 TOP

精選樓盤
イオンスタイル東戸塚・西側
35.430463, 139.560977
🇯🇵日本 東京地區
🚌黃塔5星👉🏿VIP贊助
12:00
開蛋進

回覆 引用 TOP

観音通り児童公園
35.576122, 139.718960
🇯🇵日本 東京地區
🚗紅塔5星👉🏿VIP公園
12:02
開蛋進

回覆 引用 TOP

荒川モニュメント
35.797893, 139.670049
🇯🇵日本 東京地區
🚎藍塔5星👉🏿VIP公園
12:08
開蛋進

引用:
原帖由 清晨黃色小腸 於 2018-12-13 11:37 AM 發表

請問當唔當有效動作
PVP對戰唔影響CD,可以照打RAID,轉牌捉怪
以上係利用遠距對戰測試⋯⋯近身戰有待大家報告

恭喜恭喜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ken383838 於 2018-12-13 11:53 AM 發表

荒川モニュメント
35.797893, 139.670049
🇯🇵日本 東京地區
🚎藍塔5星👉🏿VIP公園
12:08
開蛋進
miss左! 仲有冇呀師兄?!

回覆 引用 TOP

恭喜校長開新鋪!

回覆 引用 TOP

恭喜車校長新舖開張😘

回覆 引用 TOP

澳洲EX加成。藍
-35.124669,138.547184
13:11
(留意變天)

唔好意思,我冇玩一段時間因工作繁忙,想問去外國前要冷靜幾多小時先飛倒過去放塔捉精靈?

我哋每人一恭喜,車校長好快就要開6😊😊

引用:
原帖由 車人姐 於 2018-12-13 12:13 PM 發表

PVP對戰唔影響CD,可以照打RAID,轉牌捉怪
以上係利用遠距對戰測試⋯⋯近身戰有待大家報告
Tks

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nakata520 於 2018-12-13 01:10 PM 發表

唔好意思,我冇玩一段時間因工作繁忙,想問去外國前要冷靜幾多小時先飛倒過去放塔捉精靈?
2小時

回覆 引用 TOP

請問在那位置可找到挑戰隊長 🙏🙏

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。