• 瀏覽: 909
  • 回覆: 1
[隱藏]
Hello ,各位有愛心嘅朋友各位寵物主人大家好 ,我曾經喺元朗八鄉的某個貓狗繁值及訓練場做過9年之後又喺銅鑼湾近總統商場的一間寵物店做過差不多4年多的時間 ,各位準備想搵寵物嚟陪吓自己嘅新主人或者己經養咗寵物一段時間嘅主人你哋有無D関於寵物嘅煩惱或者関於一D寵物日常嘅問題呢 ? 喺呢度歡迎隨便發問 。


熱賣及精選
引用:
原帖由 寒冬笨拙的菠菜 於 2018-12-12 02:46 PM 發表

Hello ,各位有愛心嘅朋友各位寵物主人大家好 ,我曾經喺元朗八鄉的某個貓狗繁值及訓練場做過9年之後又喺銅鑼湾近總統商場的一間寵物店做過差不多4年多的時間 ,各位準備想搵寵物嚟陪吓自己嘅新主人或者己經養咗寵物一段時間嘅主人你哋有無D関於寵物嘅煩惱或者関於一D寵物日常嘅問題呢 ? 喺呢度歡迎隨便發問 。 ...
Hello 你好啊
我係近依幾年先開始中意貓既 尤其係英短
一路都好想養但係又唔知去邊到買好
直到前排終於同屋企人商量好決定去買隻貓仔返黎屋企,但係上網睇左好幾間所謂貓舍,好似間間都係會有負評。去petshop買我又唔夠膽,畢竟petshop買返去既出事率十分高。想問下會唔會有咩提議/介紹?

同埋前幾日去左天后果間木X貓舍,一隻藍白英短要$32800,但係旺角同樣聲稱CFA註冊既純種貓舍但係開價6000-7800,我想問係真係天后果間食水深定係真係有咁大分別?



回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]