註冊 登入

[其他] 煙燻豆豆俱樂部第四又九分一集之得閒開拖💪

引用:
原帖由 冇落調味太清淡 於 2018-12-18 01:46 PM 發表

玩左幾日有D寵儲技真係慢到不似預期
大部分三節技有著數

精選樓盤
今日唔知點解儲氣好慢,人地出兩個我都未出

回覆 引用 TOP

大班出咬好慢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 samuel415 於 2018-12-18 02:14 PM 發表

大部分三節技有著數
係咬碎慢

又有一位老訓練員完成三場比試

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2018-12-18 02:30 PM 發表

係咬碎慢
同尖石差唔多

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mccheeE 於 2018-12-18 01:57 PM 發表

我以後都唔會再要請佢
唔好啦⋯⋯咁啱唔得閒啫⋯⋯要做開心訓練員嘛⋯⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2018-12-18 02:10 PM 發表

在下有對令到發光嘅皮鞋
記得帶人情呀⋯⋯⋯

回覆 引用 TOP

呢次呢隻正正最啱用嚟做教材,指出用電腦揀寵有咩毛病
電腦其實排鳳王喺頭,五隻鬼跟尾,在下索性換埋六隻鬼!點解電腦排鬼呢呢場,係因為呢隻除咗大技有蟲技嘅十字剪同格鬥技嘅近身戰之外,佢仲有一招一般技叫夾住!加上佢細技係一般技,所以鬼屬性就抗性最大嘞,電腦自然揀佢

咁打落又點呢?由於鬼技打蟲屬性係冇乜料到,所以幾乎打唔死!
但係喺眾人眼中嘅玻璃廢鬼,只係死咗兩隻,呢點說明只要對方剋唔到你屬性,再玻璃都死得!同時亦証明自己唔死,但攻擊上剋唔到對方亦係冇用,所以大家更應注重攻擊上嘅傷害,而唔係只為保命!因為佢唔死就你死,大圍毆梗冇事格,萬一人少又入咗,就要靠自己㗎喇
係咁先,唔想寫太多字,有乜漏一陣大師再補充

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2018-12-18 15:34 發表

呢次呢隻正正最啱用嚟做教材,指出用電腦揀寵有咩毛病91206959120695 91206969120696 電腦其實排鳳王喺頭,五隻鬼跟尾,在下索性換埋六隻鬼!點解電腦排鬼呢呢場,係因為呢隻除咗大技有蟲技嘅十字剪同格鬥技嘅近身戰之外,佢仲有一招一般技叫夾住!加上佢細技係一般技,所以鬼屬性就抗性最大嘞,電腦自然揀佢

咁打 ...
出鬼龍再示範打唔死仲好

引用:
原帖由 冇落調味太清淡 於 2018-12-18 03:55 PM 發表

出鬼龍再示範打唔死仲好
嗰隻所謂神獸可能升爆一隻就足以抵抗一百八十秒都未定

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2018-12-18 16:09 發表

嗰隻所謂神獸可能升爆一隻就足以抵抗一百八十秒都未定
試過拎佢擋利基亞水炮真係捱好耐,不過輸出呢
用開波士可多拉的人要學野喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2018-12-18 05:34 PM 發表

有無時間打?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。