• 瀏覽: 2,359
  • 回覆: 20
聖誕前到貨
Merry Christmas!!

附件

51E02F9E-CCB7-47C0-9C00-90452BFC9940.jpeg(95.82 KB)

2018-12-22 11:40 AM

FC1A0AE9-DB3D-4923-A501-F1F787E4F8A8.jpeg(145.98 KB)

BFB9E771-4DE1-414D-AB29-0241FB16E11C.jpeg(131.36 KB)

精選汽車
恭喜樓主,最好的聖誕禮物到手👍

回覆 引用 TOP

恭喜師兄!

h

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宇宙野生的老闆 於 2018-12-22 11:40 AM 發表

聖誕前到貨
Merry Christmas!!
恭喜師兄,十分正哦,係早前低調VVVIP箭咀師兄尖咀店還是菲臘兄兩位是旦一位所安排?

兩位師兄真係好,羨慕中

回覆 引用 TOP

恭喜樓主,呢份聖誕禮物真係好隆重,而且好及時!
今次唔關小弟事,出手相助係另有其人

引用:
原帖由 柏德菲臘 於 2018-12-22 05:32 PM 發表

恭喜樓主,呢份聖誕禮物真係好隆重,而且好及時!
今次唔關小弟事,出手相助係另有其人
哦!原來如此,香討大家錶友真係好幸運,兩位大哥也是如此的江湖地位,我上次去尖咀都係賓至如歸,又有飲品,以後更快更多途徑了

一時瑜亮啊

回覆 引用 TOP

恭喜呀。重送埋 travel case

回覆 引用 TOP

恭喜樓主

回覆 引用 TOP

好正👍🏻

回覆 引用 TOP

恭喜🎊

回覆 引用 TOP

👍

回覆 引用 TOP