註冊 登入

[其他] 中伏,第一次跟大寒就領嘢!

引用:
原帖由 weisacmei 於 2018-12-29 20:49 發表

記得鳥,好似由江西落河源條高速!
就係個次, 個次回程仲要大塞車, 人地唔記得都幾難.  我相信佢下次帶團可能會成為話題

'Don't ever argue with an idiot ...They'll drag you down to their level and beat you with experience'
2017貴州行

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 edwardtong 於 2018-12-27 07:01 PM 發表

我剛跟完它的高明溫泉團三天
感覺同師兄一樣 個團無問題 但個導遊就好hea
但我們感覺個導遊好似唔係大韓 係外判
一般抽佣

回覆 引用 TOP

我25号跟大寒東筦2天,車上擴音機聲好拆,跟本聽唔到佢講乜,到虎門林則除博物行館,去到先知休館。最離譜回程在中途站時,導遊無數齊人便開車,幾乎遺下我朋友,如此質數,永久列入黑名單。

引用:
原帖由 weisacmei 於 2018-12-28 07:35 AM 發表

嘩!哥仔!!
大寒以價底吸客
美食之旅以貨真價實見稱
根本唔同級數
百貨應百家,親身體驗唯一真理,中伏都冇計😻
你一定好耐冇睇大航啲價錢,而家d團貴過嗨
以前我成日跟大航,亦都有試過投訴,但係佢哋態度照舊,根本上就冇人理,管理差,我亦非常不滿。

回覆 引用 TOP

已black list 幾年🤗

引用:
原帖由 weisacmei 於 2018-12-31 09:46 AM 發表

已black list 幾年🤗
跟團長你出團就永無死人🤗

你的望遠鏡望不到 我北半球的孤單

回覆 引用 TOP

而家除咗達美,唔知仲有邊間短線團好啲?

壹月七號汕頭呀😜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cch2801 於 2018-12-31 10:37 AM 發表

而家除咗達美,唔知仲有邊間短線團好啲?
大熱匯景,價錢適中,團隊多,客多
但not my cup of tea

引用:
原帖由 hogay 於 2018-12-31 00:05 發表

我25号跟大寒東筦2天,車上擴音機聲好拆,跟本聽唔到佢講乜,到虎門林則除博物行館,去到先知休館。最離譜回程在中途站時,導遊無數齊人便開車,幾乎遺下我朋友,如此質數,永久列入黑名單。 ...
唔點人就開車
至於休館, 逢星期一休館是常識吧, 導遊禁都唔知.........

'Don't ever argue with an idiot ...They'll drag you down to their level and beat you with experience'
2017貴州行

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwardtong 於 2018-12-27 07:01 PM 發表

我剛跟完它的高明溫泉團三天
感覺同師兄一樣 個團無問題 但個導遊就好hea
但我們感覺個導遊好似唔係大韓 係外判
香港收單既國內團,大部份都係搵”外判”做🤫

回覆 引用 TOP

我都係跟美食之旅,,,穩陣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cch2801 於 2018-12-29 05:07 PM 發表

公道講句,產品就大寒差小小,價錢又平小小,但導游就真係第一班同第七班,達美贏成條街,佢唔會叫你買呢樣買果樣,又唔會改程,最慶就係俾面色你睇,派房卡時好似叫狗咁,你話激唔激氣! ...
哇!咁大膽既個導遊
跟開達美無呢d情況

回覆 引用 TOP

點解唔自由行

引用:
原帖由 Bruuuuu 於 2019-1-15 08:43 PM 發表

點解唔自由行
一個字!懶

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。