註冊 登入

[北歐] [北歐]北極光

引用:
原帖由 hw1chan 於 2019-2-7 02:44 PM 發表

玩雪狗車會快少許, 十二隻狗拉四人, 指揮者企車尾, 開頭好快, 越跑越慢, 我坐第六果次, 已唔係太快, 好安全, 34人要跑九次才完成任務, 相信跑到最後果次, 十二隻狗已攤左係度 ...
我地玩狗拉車,係坐2人 + 指揮者,都係3人,D狗跑好快,而且唔係只有一架車,所以唔會等好耐,D狗又唔會咁快攰。

熱賣及精選
引用:
原帖由 49754935 於 2019-2-8 04:38 PM 發表

我地玩狗拉車,係坐2人 + 指揮者,都係3人,D狗跑好快,而且唔係只有一架車,所以唔會等好耐,D狗又唔會咁快攰。
我地只得一架, 未輪到果D咪睇住D狗跑, 好快就到下四位, 坐完狗拉車果D跟住入間屋飲熱飲, 吃小食...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 namnik 於 2019-2-2 12:45 PM 發表

想問問大家去芬蘭係邊度買袜?淘寶買特厚羊毛袜?登山運動鋪買羊毛袜?
報告:
迪卡農大部份貨品斷貨,試都冇得試,售貨員話過年後會番貨,唔知堅定流,我都上網o係網站揀左要買既野,留埋email,有貨番會收email
戶外城早排開始特價,230蚊3對羊毛襪,長度大約腳眼至小腿之間<----買左呢隻,番屋企試左,所以知長度
3百中左右3對,長度就目測應該到小腿至失頭哥之間<----冇買,只能靠用眼睇
另外保暖底衫395蚊3件
仲有d唔知係咪叫雪褲,面防水防風,入面有層fleece都有d款特價緊,3舊水有找,大約2百7至2百8左右
不過我估得番d比較少人買既size.....
因為我只係睇左一間,所以唔夠詳細.....
我睇果間得番XL同XXL.....
但係有d冇特價既都係賣買3百尾,4百有找

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2019-2-7 02:01 PM 發表

最後都冇買雪靴, 我只穿兩對襪, 中間穿一個膠袋, 甚保暖, 去睇極光可免費借保暖衣和靴, 但全團34人只得兩人借用, 果晚係廿度到...
本身有boot防水防滑都ok.....
我家冇呢d boot....焗住要買
三百幾冇得走雞,仲要迪卡農斷晒貨未番,好彩係行晒2間分店,女裝搵到一千一零對比老虎試
男裝我只能試其他款.....

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2019-2-11 11:35 AM 發表

本身有boot防水防滑都ok.....
我家冇呢d boot....焗住要買
三百幾冇得走雞,仲要迪卡農斷晒貨未番,好彩係行晒2間分店,女裝搵到一千一零對比老虎試
男裝我只能試其他款..... ...
C兄不用擔心, 我慳慳地都頂到呢個從未試過的寒冷天氣, 相信C兄都可以

引用:
原帖由 hw1chan 於 2019-2-11 06:12 PM 發表

C兄不用擔心, 我慳慳地都頂到呢個從未試過的寒冷天氣, 相信C兄都可以
希望得啦,未試過去咁凍既地方老虎都比較怕凍

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2019-2-11 11:31 PM 發表

希望得啦,未試過去咁凍既地方老虎都比較怕凍
開頭我都好怕架, 所以上黎搜集資料, 最凍果陣仲穿上大褸+羽絨三件

引用:
原帖由 hw1chan 於 2019-2-12 01:09 AM 發表

開頭我都好怕架, 所以上黎搜集資料, 最凍果陣仲穿上大褸+羽絨三件
聽師姐你講完,我都放心d.....

btw, 提一提其他有意去迪卡農買野既版友,應該開始番緊貨了
早前我上網揀定幾件底衫褲,唔同既尺碼,全部都按晒接收email提示到貨,要按唔同尺碼逐件去按接收提示
尋晚有email提示了,不過暫時得件底衫o岩我碼有貨番,褲都有,不過未到我要既尺碼
我估其他應該繼續番,所以大家有興趣或有需要就可以留意下了

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2019-2-12 10:43 AM 發表

btw, 提一提其他有意去迪卡農買野既版友,應該開始番緊貨了
早前我上網揀定幾件底衫褲,唔同既尺碼,全部都按晒接收email提示到貨,要按唔同尺碼逐件去按接收提示
尋晚有email提示了,不過暫時得件底衫o岩我碼有貨番,褲都有,不過未到我要既尺碼
我估其他應該繼續番,所以大家有興趣或有需要就可以留意下了 ...
我帶左暖貼都冇用係身上, 只是放係手機袋內保暖手機, 下次吼到冰島團平D會考慮去...

引用:
原帖由 hw1chan 於 2019-2-12 11:10 AM 發表

我帶左暖貼都冇用係身上, 只是放係手機袋內保暖手機, 下次吼到冰島團平D會考慮去...
暖貼我地都買左好多,應該唔會浪費.....
老虎同埋同行既人好怕凍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2019-2-12 10:43 AM 發表

我估其他應該繼續番,所以大家有興趣或有需要就可以留意下了 ...
Uniqlo, 已經開始清貨,Heattech都減價,Columbia都清貨,羽絨褸,雪靴都打折,你去睇下D價錢,可以執平貨。

引用:
原帖由 49754935 於 2019-2-13 04:43 PM 發表

Uniqlo, 已經開始清貨,Heattech都減價,Columbia都清貨,羽絨褸,雪靴都打折,你去睇下D價錢,可以執平貨。
好的,唔該師兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hw1chan 於 2019-2-8 09:10 AM 發表

我都係有人教的, 襪, 膠袋,  襪
透唔到氣,焗住腳汗,唔濕凍嗎?

我岩岩係去左芬蘭十幾日,有好多晚睇到極光,分享下先

附件

2019-3-9 10:03 PM

引用:
原帖由 namnik 於 2019-3-9 10:03 PM 發表

我岩岩係去左芬蘭十幾日,有好多晚睇到極光,分享下先
好羨慕

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。