註冊 登入

蛋蛋有啲痛

蛋蛋有啲痛 E-mail 此主題給朋友

自從太太有咗後,依半年都無搞過。
近期右蛋同🐢頭都間唔中有少少痛,返工要間唔中去廁所拎岀嚟按摩下。
有冇人都會咁。
認直的。

精選樓盤
引用:
原帖由 化整為零 於 2019-1-7 02:30 PM 發表

近期右蛋同🐢頭都間唔中有少少痛,返工要間唔中去廁所拎岀嚟按摩下。
有冇人都會咁。
認直的。
想叫雞就出聲啦,咁多野講

引用:
原帖由 kissing_me 於 2019-1-7 02:33 PM 發表

想叫雞就出聲啦,咁多野講
叫🐣要上嚟攞支持咩。

回覆 引用 TOP

Find SP

回覆 引用 TOP

搵全全

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 化整為零 於 2019-1-7 02:30 PM 發表

有冇人都會咁。
認直的。
蛋蛋附近有冇硬粒?睡,坐,企,奔,走,行咩時候最痛?

睪丸漲大,精液滿溢,打飛機可解決。

試吓自已用梁x信跌打酒捽吓,早晚各一次

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 post0ffice 於 2019-1-8 07:30 AM 發表

蛋蛋附近有冇硬粒?睡,坐,企,奔,走,行咩時候最痛?
間唔中痛吓,蛋無硬野,但條野皮下摸到好似有粒粒。
係唔係要睇秘尿科,定係去醫院檢查?

引用:
原帖由 MHKIE 於 2019-1-8 08:28 AM 發表

睪丸漲大,精液滿溢,打飛機可解決。
試過…打咗都係咁。

回覆 引用 TOP

身體提示你要排洪

回覆 引用 TOP

睪丸癌

為何總是在犯錯之後 才肯相信 錯的是自己

我們總是在抱怨事與願違 卻不願意回頭看看自己
想想自己 到底做了甚麼蠢事情

回覆 引用 TOP

無得醫,死梗

回覆 引用 TOP

用正骨水捽下,好快好的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 化整為零 於 2019-1-8 09:06 AM 發表

間唔中痛吓,蛋無硬野,但條野皮下摸到好似有粒粒。
係唔係要睇秘尿科,定係去醫院檢查?
皮下粒粒可能係毛囊加脂肦,冇野.

如果成曰坐就有可能係血液循環唔好。亦有可能係大腿內側啲肌肉緊 都會令到蛋蛋疼。。試吓浸熱水浴(當然唔好太熱隻蛋熟在,到時真係冇卵用)
咁如果冇進展就睇被廖科

回覆 引用 TOP

18 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。