註冊 登入



打印

[西甲] 寸王兩大條件回巢皇馬拉莫斯末日到了!

寸王兩大條件回巢皇馬拉莫斯末日到了! E-mail 此主題給朋友

[隱藏]



被曼聯怒炒唔夠一個月,摩連奴就有機會強勢回歸,教嘅係皇家馬德里!據歐洲多間傳媒報道,皇馬會長皮里茲對教練蘇拿利極度不滿,希望一名強勢教頭拯救「銀河艦隊」;佢之前唔只一次公開表示,13年時根本唔應該放走摩連奴,故今次傳出搵寸王回歸並非無的放矢。英媒爆料寸王對回巢勁有興趣,但需要皇馬答案兩大條件,如果皮里茲應承的話,就表示隊長沙治奧拉莫斯末日已到!

寸王上月中被曼聯炒魷,即時引來賓菲加垂青,不過摩連奴已拒絕邀請,佢現階段仍希望帶領歐洲頂級富豪球會。自施丹同C朗離隊後,皇馬本季成績未如理想,早前已炒洛佩特吉,而繼任人蘇拿利雖替皇馬完成世界冠軍球會盃三連霸,但近兩仗西甲僅取一分,剛於主場吞皇家蘇斯達兩蛋,被皮里茲視為不可接受,已蠢蠢欲動密謀換帥。

回巢再教同一球隊,對摩連奴嚟講唔係新鮮事,13年離開皇馬後佢再教車路士,一樣為球隊取得英超冠軍,若今皮里茲肯應承佢兩大條件,將非常樂意回歸巴拿貝再執教鞭。第一,佢希望皮里茲科水買一名頂級射手;第二,就係買一個世界級中堅。寸王認為目前皇馬攻不銳守不穩,要復興就必須買人,綜合外媒報道,皇馬對莫路伊卡迪同羅拔利雲度夫斯基都有興趣。

而後防方面,皇馬已準備斥9000萬歐元巨資,收購拿玻里中堅高列巴尼。呢名27歲鐵衞近年表現一流,被公認係當今最強中堅之一,一旦加盟就肯定打破華基爾雲迪積克7500萬鎊嘅轉會費紀錄,成全球最貴後衞。眾所周知13年寸王離開皇馬,係同卡斯拿斯、拉莫斯兩大更衣室大佬唔啱牙、權鬥失敗有關,如果寸王堅強勢回歸,今季明顯跌Watt嘅拉莫斯分分鐘被投閒置散,或會黯然「落艦」。


https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/spor ... 0109_00882_001.html

拉莫斯...



熱賣及精選
吹水新聞一則


菊花, 菊花, 顏色就靚喇
日曬雨淋,水洗都不清
樓房內外都適用
請用, 請用,菊花牌乳交柒,啦啦啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 討論 於 2019-1-9 10:31 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20190109/photo/bkn-20190109063122641-0109_00882_001_01p.jpg?20190109064432


被曼聯怒炒唔夠一個月,摩連奴就有機會強勢回歸,教嘅係皇家馬德里!據歐洲多間傳媒報道,皇馬會長皮里茲對教練蘇拿利極度不滿,希望一名強勢教頭拯救「銀河艦隊」;佢之前唔只一次公開 ...
13年唔放走魔佬點會有四年三歐聯
真係有咁諗都係白痴啦



強烈讉責無恥泛民利用學生佔中  
倒不如施丹回巢,起碼有成績交代過


[隱藏]
Good news


回覆 引用 TOP

真係寸王教皇馬就好啦!


回覆 引用 TOP

摩佬回巢就唔知真定假,不過蘇拿利無料就肯定係,以為真係個個都係施丹咩?


回覆 引用 TOP

摩連奴都未必鬥得贏拉莫斯啦
而且摩連奴本身套戰術都滿足唔到皇馬主席及球迷。



難以置信


回覆 引用 TOP

[隱藏]
支持


回覆 引用 TOP

話之佢啦!


回覆 引用 TOP

摩佬教? 冠軍都係巴塞


回覆 引用 TOP

十仆魔佬教皇馬


回覆 引用 TOP

高列巴尼9000萬真係得啖笑


[隱藏]
唔係拉莫斯末日,而係皇馬末日 


 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Right Reserved.
版權所有,不得轉載。