註冊 登入

馬炭一角由邊個做會比較好? 香討焦點

本主題由 hyunjung 於 2019-1-9 11:38 AM 分類

馬炭一角由邊個做會比較好? E-mail 此主題給朋友

如題
洪永城交唔到戲
個人覺得唔駛搵好大卡士
蕭正楠都已經ok(做二五仔佢一直都出色)
譚仔或陳家樂都可一試

熱賣及精選
阿蕭OK,或者唱K, Bosco都得,
譚仔或陳家樂個樣較呆,不太合

Siu公子好ok

王浩信可以嗎???

引用:
原帖由 stophy 於 2019-1-9 11:36 AM 發表

王浩信可以嗎???
演技應該OK,但太高大了,拍住Dicky,身高差會好怪

洪永城前段紅咗雙眼係咁插死人果幕做得好好,覺得終於見到佢開竅咁。可惜後繼無力,佢仲未夠能力掌握後段更複雜嘅情緒。

蕭公子唔錯可以試下,另外我諗到嘅係黃子恆,唔知佢又得唔得呢(撇除佢形象唔提,齋睇演技嘅話)?

引用:
原帖由 嚇窒荃歐 於 2019-1-9 10:33 AM 發表

如題
洪永城交唔到戲
個人覺得唔駛搵好大卡士
蕭正楠都已經ok(做二五仔佢一直都出色)
譚仔或陳家樂都可一試
唔係下
唔好蕭正楠啦
唔係好想睇佢

以上選角無一個似日本人
或者可以搵趙永洪做
而趙永洪個角色搵另一人做

搵徐錦江做

回覆 引用 TOP

何不考慮梁競徽?佢應該得。支持佢。

引用:
原帖由 bloodymartini 於 2019-1-9 11:44 AM 發表

唔係下
唔好蕭正楠啦
唔係好想睇佢
點都好過洪永城
交到戲

識揾一定丁有康啦!

引用:
原帖由 stophy 於 2019-1-9 11:36 AM 發表

王浩信可以嗎???
應該難佢唔到既

回覆 引用 TOP

陳山聰

引用:
原帖由 bloodymartini 於 2019-1-9 11:44 AM 發表

唔係下
唔好蕭正楠啦
唔係好想睇佢
但蕭正楠做反骨仔同陰險小人真係入型入格架。之前佢做呢類角色都好入到戲。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。