註冊 登入

[Rolex] 買Rolex,一定要金撈

買Rolex,一定要金撈 E-mail 此主題給朋友

辛苦志在""金勞力士"",
想當年我覺得買勞力士係遙不可及的事
到我做地產搵到錢
一定要買金撈
金撈零舍唔同,比其他錶同勞力士更有氣質
利申:女仔,29歲

附件

2019-1-9 01:11 PM

2019-1-9 01:11 PM

請問是否兩張相同一隻表?氣質指懷舊?

引用:
原帖由 chowac 於 2019-1-9 01:29 PM 發表

請問是否兩張相同一隻表?氣質指懷舊?
係同一個金撈,yes a,有懷舊+高貴的氣質

呢句說話可能會激發好多師兄嘅神經btw師姐29歲咁後生就戴呢隻,別有一番味道

金勞應該是指全金勞吧

金銀潤喎

回覆 引用 TOP

好老套,保安都不带

引用:
原帖由 kkkzucca 於 2019-1-9 01:57 PM 發表

好老套,保安都不带
吃不到的葡萄是酸的...=)

引用:
原帖由 whymenot 於 2019-1-9 01:11 PM 發表

辛苦志在""金勞力士"",
想當年我覺得買勞力士係遙不可及的事
到我做地產搵到錢
一定要買金撈
金撈零舍唔同,比其他錶同勞力士更有氣質
利申:女仔,29歲 ...
你隻極其量都只係金鋼併色,

祝你早日入手全金勞力士。

利申:獨愛鋼,冇葡萄

引用:
原帖由 miuidy 於 2019-1-9 01:38 PM 發表

呢句說話可能會激發好多師兄嘅神經btw師姐29歲咁後生就戴呢隻,別有一番味道
係呀,隻金撈好合我眼緣先買,而且本身我覺得勞力士一定要買金色先叫勞力士....我覺得唔老氣,女性帶更有一點穩重既成熟美

如果買精工錶不如帶膠錶啦

買間金藍啦

回覆 引用 TOP

講真。帶乜勞。主要看個人氣質。好多時帶表。都系自我陶醉的多。有幾多人能帶到入型入格啊。。。去英x買表。十個有九個帶勞。無論高矮胖瘦。但十個有九個真係著龍袍都唔似太子(包括我)我買表都系人話好。我就跟下咁。

引用:
原帖由 panerai 於 2019-1-9 02:04 PM 發表

你隻極其量都只係金鋼併色,

祝你早日入手全金勞力士。

利申:獨愛鋼,冇葡萄
Ok la

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-1-9 02:09 PM 發表

講真。帶乜勞。主要看個人氣質。好多時帶表。都系自我陶醉的多。有幾多人能帶到入型入格啊。。。去英x買表。十個有九個帶勞。無論高矮胖瘦。但十個有九個真係著龍袍都唔似太子(包括我)我買表都系人話好。我就跟下咁。 ...
大把哩d人啦,但我真的愛我的勞力士.....=)

引用:
原帖由 whymenot 於 2019-1-9 02:15 PM 發表

大把哩d人啦,但我真的愛我的勞力士.....=)
了解自己就ok。我都了解自己。我系不懂欣賞這類人。算我中六合彩幾千萬。買個一百萬表。我都係扮下也。我根本就感覺不值這價。哈

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。