註冊 登入

[Q&A] Del

Del E-mail 此主題給朋友

Del

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
你預咗唔係幾靚 要靚嘅落酒吧。 曼谷好多混血兒 的確係畀本土南亞靚啲

引用:
原帖由 gym626 於 2019-1-9 11:55 PM 發表

你預咗唔係幾靚 要靚嘅落酒吧。 曼谷好多混血兒 的確係畀本土南亞靚啲
我問spa你講酒吧,我堅唔係好明

引用:
原帖由 lforlotism 於 2019-1-9 11:58 PM 發表

我問spa你講酒吧,我堅唔係好明
咁你自己慢慢搵囉 搵唔到咪自己彎腰含

引用:
原帖由 gym626 於 2019-1-10 12:01 AM 發表

咁你自己慢慢搵囉 搵唔到咪自己彎腰含
多舊魚,你而家都可以自己含

回覆 引用 TOP

我自己去得最多既係Centre point Ploeanchit hotel的Rarinjinda Spa, 其次是sukhumvit Soi 55的Centre point內的Let’s relax

引用:
原帖由 地獄懷舊的腰部 於 2019-1-10 12:03 AM 發表

我自己去得最多既係Centre point Ploeanchit hotel的Rarinjinda Spa, 其次是sukhumvit Soi 55的Centre point內的Let’s relax
師兄,請問聲價錢如何,你又覺得邊間比較好,想俾大人去做下spa

回覆 引用 TOP

地點環境價錢要求

引用:
原帖由 Leo6681 於 2019-1-10 12:57 AM 發表

地點環境價錢要求
180-210分鐘,地點不限,4-6000thb,你認為舒服就可介紹,

引用:
原帖由 lforlotism 於 2019-1-10 08:19 AM 發表

180-210分鐘,地點不限,4-6000thb,你認為舒服就可介紹,
是否4000-6000銖一人計? 兩人 8000-12000?

引用:
原帖由 Leo6681 於 2019-1-10 08:26 AM 發表

是否4000-6000銖一人計? 兩人 8000-12000?
是的

引用:
原帖由 lforlotism 於 2019-1-10 08:59 AM 發表

是的
去過Panpuri Wellness 環境服務按摩質素都好 環境夠新 入到去陣香味好舒服 地點又近Gaysorn village 12樓 價錢屬於貴 不過可一試 couple package有兩種 都係有私人溫泉係房 一個9200 上次我係選擇9200 一個12000 後者好似係有面部護膚 因為未用過佢面部產品 所以無試 佢入面有四個步驟 因為近期最愛係佢 因為係四個步驟 其中一個步驟你唔想佢做

做個例子 佢會有30分鐘磨砂或者30分鐘腳部按摩 你唔鍾意 你可以叫佢唔做 然後將個30分鐘放係按摩到 咁按摩就可以變成兩個小時 試過其他大型Spa 都唔允許你咁樣做

再之前亦都去過Sofitel So Sofitel Sukhumvit的Le Spa SoSpa 做個磨砂及按摩都幾好 按摩到位 質素冇下降 兩位幾千銖內 上次訂有優惠 所以更加抵

曼谷實在太多Spa店 你心目中有邊幾間

引用:
原帖由 Leo6681 於 2019-1-10 01:10 PM 發表

去過Panpuri Wellness 環境服務按摩質素都好 環境夠新 入到去陣香味好舒服 地點又近Gaysorn village 12樓 價錢屬於貴 不過可一試 couple package有兩種 都係有私人溫泉係房 一個9200 上次我係選擇9200 一個12000 後者好似係有面部護膚 因為未用過佢面部產品 所以無試 佢入面有四個步驟 因為近期最愛係佢 因為係四個步驟 其中一個步驟你唔想佢做 ...
先多謝師兄介紹,我上網睇睇先,如有任何介紹都歡迎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Leo6681 於 2019-1-10 01:10 PM 發表

去過Panpuri Wellness 環境服務按摩質素都好 環境夠新 入到去陣香味好舒服 地點又近Gaysorn village 12樓 價錢屬於貴 不過可一試 couple package有兩種 都係有私人溫泉係房 一個9200 上次我係選擇9200 一個12000 後者好似係有面部護膚 因為未用過佢面部產品 所以無試 佢入面有四個步驟 因為近期最愛係佢 因為係四個步驟 其中一個步驟你唔想佢做 ...
Panpuri係不俗、近幾年都係幫襯佢!

其次就Thann !

引用:
原帖由 pbpk03845784 於 2019-1-11 08:34 PM 發表

Panpuri係不俗、近幾年都係幫襯佢!

其次就Thann !
Thann都有考慮

16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。