註冊 登入

[Q&A] 第一次去北海道自由行,搵旅行社出左個plan, 想問下各師兄意見如何

第一次去北海道自由行,搵旅行社出左個plan, 想問下各師兄意見如何 E-mail 此主題給朋友

主要諗住想有時間行下shopping mall 同食下魚生,之前去過3次東京自由行,唔知北海道是否大同小異呢,下個月13號出發

熱賣及精選
引用:
原帖由 婦科性手淫 於 2019-1-10 08:52 AM 發表

主要諗住想有時間行下shopping mall 同食下魚生,之前去過3次東京自由行,唔知北海道是否大同小異呢,下個月13號出發
溫度已不同,二月係北海道最凍!留意小心pk !

其他大同小異,你住札幌同登別!沒大分別!

其實你想問咩?

幾多小朋友?多大?

仆街要對自己投資決定負責!!
0700 @ 388.9
1398 @ 4.95
2318 @ 86.75
2388 @ 21.157

回覆 引用 TOP

5D4N 一晚 Mahoroba + 三晚京阪 $10,xxx + Tax
5D4N 四晚京阪 $9,480 + Tax

HX 直航, 如果價錢係兩個人就少少抵, 如果係 Per Head 就更加抵 (收錢個位).

引用:
原帖由 PU1997 於 2019-1-10 09:31 AM 發表

5D4N 一晚 Mahoroba + 三晚京阪 $10,xxx + Tax

HX 直航, 如果價錢係兩個人就少少抵, 如果係 Per Head 就更加抵 (收錢個位).
未出飛?

雪祭12號晚完!

我2月5至17去北海道
我兩大兩小,12,15feb 住亰阪!中途上旭川,層雲峽

1398 @ 4.95

回覆 引用 TOP

自己book,CX機票兩人$10,8xx,直航靚時間。札幌京阪,雙人房4晚$6,8xx,包早餐。除返每人不用$9000蚊,你自己再諗諗。

我2月10至18去北海道
兩個人,10住札幌,11-14住二世古,14-16住洞爺湖,16-18住札幌
坐大韓,經仁川轉機,9日8夜,除返每人$12000。

引用:
原帖由 千萬個為甚麼 於 2019-1-10 09:43 AM 發表

自己book,CX機票兩人$10,8xx,直航靚時間。札幌京阪,雙人房4晚$6,8xx,包早餐。除返每人不用$9000蚊,你自己再諗諗。
$108xx 晚上十一點九才到港!

$114xx 就 0910 去,2055 到、

我估他不只兩人!

1398 @ 4.95

回覆 引用 TOP

香港大假期再加上2月14酒店房價一定貴到無朋友,每人萬幾蚊都算正常。

引用:
原帖由 Danny@gcsbc 於 2019-1-10 10:16 AM 發表

香港大假期再加上2月14酒店房價一定貴到無朋友,每人萬幾蚊都算正常。
2月14日本會貴?
2月11係日本假期!

1398 @ 4.95
引用:
原帖由 kaiyuk 於 2019-1-10 10:19 AM 發表

2月14日本會貴!
2月11係日本假期!
無錯!2月11係日本假期,再加上香港好多學校農曆年假期都放到2月14,15先至返學。

引用:
原帖由 Danny@gcsbc 於 2019-1-10 10:31 AM 發表

無錯!2月11係日本假期,再加上香港好多學校農曆年假期都放到2月14,15先至返學。
但樓主13去17返 !

1398 @ 4.95

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 PU1997 於 2019-1-10 09:31 發表

仲有倒數唔夠一個月就新年仲要去情人節sweet下溫泉。。。呢啲價係咁啦。。雖然都唔算正正農歷新年。。但係旅行社幫你搞就係呢啲價錢。買埋服務費。。自己分上嚟訂好過

31/10/15-3/11/15 台北慶生之旅
29/12/15 - 4/1/2016 北海道跨年之旅 ....落雪呀....
20/6/16-24/6/16 九洲福岡 hea 遊
引用:
原帖由 seaheart88 於 2019-1-10 10:40 AM 發表

仲有倒數唔夠一個月就新年仲要去情人節sweet下溫泉。。。呢啲價係咁啦。。雖然都唔算正正農歷新年。。但係旅行社幫你搞就係呢啲價錢。買埋服務費。。自己分上嚟訂好過 ...
老婆可以同人講「情人節老公同我去北海道! 」,此時此刻無價!

佢好似有燈炟(小朋友)同行!

1398 @ 4.95
好抵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaiyuk 於 2019-1-10 10:44 AM 發表

老婆可以同人講「情人節老公同我去北海道! 」,此時此刻無價!

佢好似有燈炟(小朋友)同行!
有燈炟洒店又唔同價

50 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。