註冊 登入

[英超] 藍斯 free go 真不該

藍斯 free go 真不該 E-mail 此主題給朋友

先戴頭灰,同意藍斯係有一季踢到識飛,球皇級咁款,禁區外彈地笠死利勿浦,又禁區cup完再cup掛網,顯示出佢class; 除此之外賣力防守入攝亦係佢賣點。正常黎講呢個球員賣到三千萬鎊左右唔過份。

艾馬利剛到時都話佢係重心,以佢作解隊中心,點解搞搞下會free go,連謠傳既廿萬鎊週薪都唔俾佢(奧燒就三十萬鎊,雖然我覺得如果係艾馬利揸旗,奧燒都唔續)。

我想講係,有啲球員雖然踢法討好,亦都耐唔時標童,但佢處理easy ball, chance 波能力真係不禁苟同。講緊包括快攻人多打人少既時候既傳球option,或者過人既時機等等。佢惟一可取啲係射門能力。

當然,我同意可以賣走佢賺一筆,但當時未換帥好多大決定未敢落,現在止蝕未嘗不可。大家觀察下如托雷拉同佢就知道球商高低既分別。

最後祝福,藍斯前程似錦!

熱賣及精選
而家阿豬阿狗都幾千萬!藍斯一定值2500-3500

活在當下
引用:
原帖由 The_Cardigans 於 2019-1-10 02:31 PM 發表

而家阿豬阿狗都幾千萬!藍斯一定值2500-3500
處理時機做得唔好,希望唔會影響轉會budget。仲有好多位要執。

引用:
原帖由 patkeane 於 2019-1-10 02:32 PM 發表

處理時機做得唔好,希望唔會影響轉會budget。仲有好多位要執。
藍斯人工方面,我覺得俾15萬算合理!

要求20萬阿記咁慳家一定唔會俾!

唔續約季前一早放左佢啦!收返15-20m 唔難!

反而利記都大方左,俾F9,M19,M11 全部20萬以上!以前除了謝老四,蘇7...古仔人工高少火、其他都唔太高人工!

活在當下

奧燒三十萬同藍斯二十萬都係雲加同其黨羽負責

引用:
原帖由 The_Cardigans 於 2019-1-10 02:37 PM 發表

藍斯人工方面,我覺得俾15萬算合理!

要求20萬阿記咁慳家一定唔會俾!

唔續約季前一早放左佢啦!收返15-20m 唔難!

反而利記都大方左,俾F9,M19,M11 全部20萬以上!以前除了謝老四,蘇7...古仔人工高少火、其他都唔太高人工! ...
始終拉高成個薪酬體制對於未確認歐聯資格加慳家班主既阿記確實有隱憂,如果第二隊,應該已簽,仲要半個icon人物

引用:
原帖由 patkeane 於 2019-1-10 02:50 PM 發表

始終拉高成個薪酬體制對於未確認歐聯資格加慳家班主既阿記確實有隱憂,如果第二隊,應該已簽,仲要半個icon人物
藍斯有一季好波...入20+

之後可惜差左

如果唔係一季貨仔!已上神台

活在當下
引用:
原帖由 The_Cardigans 於 2019-1-10 02:53 PM 發表

之後可惜差左

果季好似變左另一個人咁,帶波用波射波都成熟左好多,之後其實都唔係變得好差,只不過未係球星級,好多正常波佢都處理得麻麻,偶然神來之筆咁。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武德鼎 於 2019-1-10 02:47 PM 發表

奧燒三十萬同藍斯二十萬都係雲加同其黨羽負責
好難評論,雲加覺得佢兩個好重要,但艾馬利覺得唔重要/唔值,無話邊個對與錯。可能雲加繼續教今年全勝都講唔埋。

回覆 引用 TOP

睇住佢斷腳。打得番都算好

引用:
原帖由 沙田勇敢的核心 於 2019-1-10 03:24 PM 發表

睇住佢斷腳。打得番都算好
如果係阿迷,對佢點都有情意結。而且佢踢得好過禾仔、韋少。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 The_Cardigans 於 2019-1-10 02:53 PM 發表

之後可惜差左

系咪奥燒啱啱黎果季

引用:
原帖由 干炒牛股 於 2019-1-10 03:39 PM 發表

系咪奥燒啱啱黎果季
2013/2014

活在當下

回覆 引用 TOP

食之無肉,棄之可惜

引用:
原帖由 billy80 於 2019-1-10 04:53 PM 發表

食之無肉,棄之可惜
與奇要佢果啲高難度表演,我寧願要一個正常情況下穩定表現既球員

回覆 引用 TOP

55 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。