註冊 登入

[遊記分享] 不一樣的三亞5日4夜(多圖及片)完結 香討焦點

海南風景又靚, 旅遊資源又豐富, 美食又正, 加上又近香港, 真係令小弟有小小衝動, 想去嗰度旅行!

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)
熱賣及精選
引用:
原帖由 Kai_Fong 於 13/1/2019 10:33 發表

海南風景又靚, 旅遊資源又豐富, 美食又正, 加上又近香港, 真係令小弟有小小衝動, 想去嗰度旅行!
係呀!好中意嗰邊嘅天氣,好爽好舒適,又有渡假feel😎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mobaby123 於 2019-1-13 09:27 AM 發表

多謝車兄支持,又見你啊🥳
哈哈!我是八卦佬,好多版都有我脚印。

我都想去欣賞海南風景

引用:
原帖由 車前倒後2 於 13/1/2019 15:28 發表

哈哈!我是八卦佬,好多版都有我脚印。
因為你都喜歡旅遊嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 morningticket 於 13/1/2019 15:56 發表

我都想去欣賞海南風景
11-4月天氣好,隨時都可以去,真係平有平玩,貴有貴玩,啲嘢又好食👍🏻

回覆 引用 TOP

最正是清補凉,真的不一樣,正!

引用:
原帖由 mklai4973 於 13/1/2019 16:23 發表

最正是清補凉,真的不一樣,正!
我覺得似香港嘅渣渣,不過清補涼係椰汁味😋😋

回覆 引用 TOP

去海南好過去台灣,今年冇時間,惟有2020見,

引用:
原帖由 it001 於 13/1/2019 17:36 發表

去海南好過去台灣,今年冇時間,惟有2020見,
海南無論天氣、環境、酒店都正過台灣,但人民質數不及台灣,不過我都喜歡海南多啲💕

引用:
原帖由 mobaby123 於 2019-1-13 08:00 PM 發表

海南無論天氣、環境、酒店都正過台灣,但人民質數不及台灣,不過我都喜歡海南多啲💕
又不是与他過人世,正宗過客,在台灣行街安心D,在海南始終要警覺多

引用:
原帖由 it001 於 13/1/2019 20:52 發表

又不是与他過人世,正宗過客,在台灣行街安心D,在海南始終要警覺多
師兄講得有理👍🏻

回覆 引用 TOP

多謝分享詳細遊記及相片

想問坐公交由三亞機場到大東海廣場車程幾耐?

引用:
原帖由 Pauliney 於 13/1/2019 22:35 發表

多謝分享詳細遊記及相片

想問坐公交由三亞機場到大東海廣場車程幾耐?
約70分鐘

支持遊記,謝謝分享。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。