註冊 登入

[遊記分享] 不一樣的三亞5日4夜(多圖及片)完結 香討焦點

引用:
原帖由 summicron 於 18/1/2019 11:54 發表

謝謝☺️

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
多谢分享.看完好想立即出發.

引用:
原帖由 BUSYMAN 於 18/1/2019 19:28 發表

多谢分享.看完好想立即出發.
多謝,玩開心啲🥳

回覆 引用 TOP

師姐真好, 去完高雄又有時間去三亞. 我覺得熱帶天堂行到好熱但係真係好值得去. 係高處吹風好爽, 又有靚景睇. 不過條橋弱左D, 同埋個滑索係分好幾段, 行多過滑

亞特蘭提斯我本來想去水族館食飯, 點知打去問只有套餐無單點就無去到了

引用:
原帖由 big_joe_b 於 18/1/2019 21:17 發表

師姐真好, 去完高雄又有時間去三亞. 我覺得熱帶天堂行到好熱但係真係好值得去. 係高處吹風好爽, 又有靚景睇. 不過條橋弱左D, 同埋個滑索係分好幾段, 行多過滑

亞特蘭提斯我本來想去水族館食飯, 點知打去問只有套餐無單點就無去到了 ...
👋🏻 你好呀!
趁有時間就拿拿淋訂機票去囉😁
熱帶森林我哋去時唔熱仲好涼快添,滑索我哋玩兩段咋,因為佢哋原本係歷奇全體驗,我話唔玩爬繩網,佢話收我哋平啲只玩兩段滑索好唔好(係玩另外兩條🤫),咁就玩啦!佢就帶我哋玩另兩段lu,好玩👍🏻
我哋起初都係想去水族館餐廳食嘢+參觀,同你一樣,見得套餐同水族館唔大,所以過番免稅店食😜

引用:
原帖由 mobaby123 於 2019-1-18 09:54 PM 發表

👋🏻 你好呀!
趁有時間就拿拿淋訂機票去囉😁
熱帶森林我哋去時唔熱仲好涼快添,滑索我哋玩兩段咋,因為佢哋原本係歷奇全體驗,我話唔玩爬繩網,佢話收我哋平啲只玩兩段滑索好唔好(係玩另外兩條🤫),咁就玩啦!佢就帶我哋玩另兩段lu,好玩👍🏻
我哋起初都係想去水族館餐廳食嘢+參觀,同你一樣,見得套餐同水族館唔大,所以過番免稅店食😜 ...
我5月時去, 有三十幾度超熱的, 是但落街行一行都會出汗

引用:
原帖由 big_joe_b 於 18/1/2019 22:08 發表

我5月時去, 有三十幾度超熱的, 是但落街行一行都會出汗
三亞11月-4月去好啲,隨非玩水上活動,不過夏季成日打風

引用:
原帖由 mobaby123 於 2019-1-13 10:54 PM 發表

約70分鐘
多謝回覆!

引用:
原帖由 mobaby123 於 2019-1-18 10:24 PM 發表

三亞11月-4月去好啲,隨非玩水上活動,不過夏季成日打風
想復活節去,今年吾搭得飛機,有冇陸路加搭船的交通提供?謝謝

引用:
原帖由 Pauliney 於 18/1/2019 23:29 發表

多謝回覆!
👍🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 it001 於 19/1/2019 15:57 發表

哩度教係深圳北站>湛江站>三亞站,以前就知湛江有渡輪去海口再轉公交,唔知有無師兄幫到你🙂

引用:
原帖由 it001 於 19/1/2019 15:57 發表

又或廣州南火車站都有車

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mobaby123 於 2019-1-19 04:35 PM 發表

哩度教係深圳北站>湛江站>三亞站,以前就知湛江有渡輪去海口再轉公交,唔知有無師兄幫到你🙂
謝謝,上網再揾揾,過到海口梗系搭火車。

引用:
原帖由 it001 於 19/1/2019 16:50 發表

謝謝,上網再揾揾,過到海口梗系搭火車。
以前試過湛江搭渡輪⛴️去海口(不過冇去三亞),再由海口搭大船去廣州玩,不過現時唔知仲有冇哩啲航班☺️

引用:
原帖由 mobaby123 於 2019-1-19 04:57 PM 發表

以前試過湛江搭渡輪⛴️去海口(不過冇去三亞),再由海口搭大船去廣州玩,不過現時唔知仲有冇哩啲航班☺️
我一心祗是去三亞南山寺還願,食海鮮,其他不作多想。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。