註冊 登入

[Q&A] 香川縣嚮邊處??

香川縣嚮邊處?? E-mail 此主題給朋友

「三日兩夜」嗰處呢?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
四國,高松。

引用:
原帖由 大便高達 於 2019-1-20 01:02 AM 發表

四國,高松。
thx

回覆 引用 TOP

其實都算係幾鄉下既地方
你睇個節目都見到佢地去既地方唔多人啦

引用:
原帖由 小阮之家 於 2019-1-20 01:36 AM 發表

其實都算係幾鄉下既地方
你睇個節目都見到佢地去既地方唔多人啦
四國真係鄉下吓,高松JR 站附近到咗18:30 左右都已經冇乜人。

四國 .正丫.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大便高達 於 2019-1-20 10:13 AM 發表

四國真係鄉下吓,高松JR 站附近到咗18:30 左右都已經冇乜人。
高松都算好,車站係中轉站,去岡山或去四國都係度轉車,車站隔離有碼頭,有超市,附近都叫有d人流
高松最著名既商店街由早到晚都唔算好多人,冇咩大商店。最熱鬧可能係去Aeon mall同三条市既youmetown,咩都有得賣,但youmetown自由行去交通不便,距離琴平電鐵既三条站有d遠,入夜後路上冇街燈,坐的士就幾百yen啦

德島站仲鄉下,除左車站商場,得一間sogo,附近商店街人影都冇,係德島住左兩晚,由早到晚見到既人都唔知有冇100個,太冷清啦

引用:
原帖由 小阮之家 於 2019-1-20 11:38 AM 發表

高松都算好,車站係中轉站,去岡山或去四國都係度轉車,車站隔離有碼頭,有超市,附近都叫有d人流
高松最著名既商店街由早到晚都唔算好多人,冇咩大商店。最熱鬧可能係去Aeon mall同三条市既youmetown,咩都有得賣,但youmetown自由行去交通不便,距離琴平電鐵既三条站有d遠,入夜後路上冇街燈,坐的士就幾百yen啦

德島站仲鄉下,除左車站商場,得一間sogo,附近商店街人影都冇,係 ...
嘩!你好熟吖~

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-1-20 11:40 AM 發表

嘩!你好熟吖~
上個月剛去完嘛
三晚高松兩晚德島兩晚岡山
經岡山出入

引用:
原帖由 小阮之家 於 2019-1-20 11:41 AM 發表

上個月剛去完嘛
三晚高松兩晚德島兩晚岡山
經岡山出入
自遊行?組團?

引用:
原帖由 小阮之家 於 2019-1-20 11:38 AM 發表

德島站仲鄉下,除左車站商場,得一間sogo,附近商店街人影都冇,係 ...

我上兩年去四國,係栗林公園一直行路過去 Youme Town

引用:
原帖由 carole01 於 2019-1-20 11:59 AM 發表

我上兩年去四國,係栗林公園一直行路過去 Youme Town
個栗林公園好正呀?有無騎海豚呀?

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-1-20 11:48 AM 發表

自遊行?組團?
自由行

引用:
原帖由 小阮之家 於 2019-1-20 12:01 PM 發表

自由行
有往返四國既直航嗎?去邊處找旅遊資料?

鄉下到驚

70 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。