• 瀏覽: 352
  • 回覆: 12
今日陪我姊去黃大仙求了支88韱,搵左2檔解韱佢都覺得麻麻,有一個連上中下韱都寫錯!此韱求夫妻,佢問大仙應否同姊夫分開? 謝謝解答!

第八十八簽  古人 木蘭從軍
替父從軍胆氣雄
鬚眉巾幗幾人同
以身報國忠而孝
笑煞當時眾鉅公

熱賣及精選
呢支簽,不能隨便答你。
起碼要知因咩事想分開先。

「沉迷赌博,等於倒錢落海,呢個講法唔岩既。」
「沉迷賭博,等於全家跳海至岩」
引用:
原帖由 淳雅 於 2019-1-23 09:01 PM 發表

呢支簽,不能隨便答你。
起碼要知因咩事想分開先。
先謝回覆! 我姊夫向我姊坦白佢有外遇,他說並不是認真,我姊原諒左佢,但姊發現佢地仲有聯絡,所以佢想求問大仙應否繼續一齊?還是分開?

引用:
原帖由 candle-b 於 2019-1-23 09:34 PM 發表

先謝回覆! 我姊夫向我姊坦白佢有外遇,他說並不是認真,我姊原諒左佢,但姊發現佢地仲有聯絡,所以佢想求問大仙應否繼續一齊?還是分開?
支簽本身係上中下簽,唔係重要的。解簽係解字。

在下都驚解錯。

我試下咁講啦
“膽氣雄”
你家姐無左你姐夫係唔會死。
她是堅強的人。

“以身報國忠而孝”
佢想勉救,亦唔係唔得,再多點付出溫柔,多d陪姐夫,多去夫家見佢家人。陪到佢無機會見小三

“笑煞當時眾臣公”
退出左,咪盞益左佢姐夫同個小三,俾佢地笑騎騎…

在下認為,你家姐自己本身係有答案,只係心裡未消化到件事,才去求簽找支持。一段時間後,佢會做到決定。

不過無論決定去,還是留,希望佢諗多少少之後有咩打算?如何生活下去。

在下今次不能直接答你們去與留了。

-----------
不理簽文
姐夫說不是認真,呢d說話根本就係試水溫,試你家姐反應

又驚死,又要搵女人

引用:
原帖由 淳雅 於 2019-1-23 10:33 PM 發表

支簽本身係上中下簽,唔係重要的。解簽係解字。

在下都驚解錯。

我試下咁講啦
“膽氣雄”
你家姐無左你姐夫係唔會死。
她是堅強的人。

“以身報國忠而孝”
佢想勉救,亦唔係唔得,再多點付出溫柔,多d陪姐夫,多去夫家見佢家人。陪到佢無機會見小三

“笑煞當時眾臣公”
退出左,咪盞益左佢姐夫同個小三,俾佢地笑騎騎&hell ...
謝謝回覆! 我姊認為逢場作興還可原諒,如果認真就接受不了,如你所講,希望一段時間後佢會做到決定!

回覆 引用 TOP

為了夫,為了家,唯有去忍受。

引用:
原帖由 荊途_3 於 2019-1-24 09:18 AM 發表

家姐叫阿華,或名字有艹頭!
謝回覆!姊吾係叫華名亦無++頭

引用:
原帖由 hexgram 於 2019-1-24 10:11 AM 發表

為了夫,為了家,唯有去忍受。
希望佢自己想得通,佢既處境佢自己最清楚

引用:
原帖由 candle-b 於 2019-1-24 12:38 PM 發表

希望佢自己想得通,佢既處境佢自己最清楚
在下估佢幾個月內,甚至更快便會做到決定。
家人支持佢就可以

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]