註冊 登入

[集運] 神州集運正一垃圾 貨都不知所踪了

神州集運正一垃圾 貨都不知所踪了 E-mail 此主題給朋友

等了兩個星期,追了N咁多次
次次都話跟進
兩星期了但完全不知去向

大家千萬不要上當

精選樓盤
引用:
原帖由 m40 於 2019-1-26 05:30 PM 發表

次次都話跟進
兩星期了但完全不知去向

大家千萬不要上當
佢有個FACEBOOK 苦主郡,, D 人成日都分享

引用:
原帖由 七個謝皮的妹頭 於 2019-1-26 07:06 PM 發表

佢有個FACEBOOK 苦主郡,, D 人成日都分享
一時忙起上來迫住用
點知中伏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 m40 於 2019-1-26 05:30 PM 發表

次次都話跟進
兩星期了但完全不知去向

大家千萬不要上當
樓主真橙...

近年尾難搞添

回覆 引用 TOP

自己用了3-5件年..都ok..
你有沒好介紹...

從來沒有一個時代的人像現代人那樣認為物質享受是幸福的前提; 沒有任何一個時代的人像現代人那樣吧唯利是圖當做是天經地義的。沒有任何一個時代的人像現代人那樣過於注重物欲的滿足而過少關注靈魂。
除咗寄敏感貨之外,謝絶使用此間

用過十幾廿次,零甩漏,樓主真係唔好彩

引用:
原帖由 bobby503 於 2019-2-9 01:52 AM 發表

用過十幾廿次,零甩漏,樓主真係唔好彩
自己只用過四/五次,最近果次係11月尾,每次都要一個星期左右,未有甩漏,CNY期間吾敢落單住,下個星期再睇情況先落單

回覆 引用 TOP

我都用了幾年,試過差不多2星期未收貨,但未試過唔見貨,因取貨點近屋企,所以都會繼續使用

回覆 引用 TOP

咁件貨應該唔太急用/重要先會用呢間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神秘夫人 於 4/2/2019 02:11 PM 發表

除咗寄敏感貨之外,謝絶使用此間
用其它集運啦,有好多間集運已經唔洗分係咪敏感.

回覆 引用 TOP

引用:

次次都話跟進
兩星期了但完全不知去向

大家千萬不要上當
其實一直都係用開佢之前其實佢哋之前態度都OK架但係唔知點解一搬咗倉丶服務態度差左好多成日都唔應你丶上次仲收多咗一舊水所以我自己轉左第二間用啦人哋仲要一對一

引用:
原帖由 plumbervtc 於 2019-2-3 07:59 AM 發表

自己用了3-5件年..都ok..
你有沒好介紹...
我之前用一間叫香港集運我覺得真係好抵囉港元同人仔一對一丶不過唔好處就係佢要你入錢係佢個網站用丶但係真係好抵用我之前買咗啲膠地板超過100 kg加埋都係二百零蚊港紙咁佢送上門我記得係加多$100港紙係$370左右囉丶我自己比多一舊水貼士囉因為我自己真係問過好多人最少唔計送上門都要起碼$600人仔丶你喺Facebook搵香港集運啦丶丶如果師兄要登記呢可唔可以去呢個網址登記因為我有積分 thank you 
http://www.hkshipexpress.com/Wei ... ister.aspx?Tid=2525

附件

2019-2-15 03:05 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manman2888 於 2019-2-15 03:04 PM 發表

其實一直都係用開佢之前其實佢哋之前態度都OK架但係唔知點解一搬咗倉丶服務態度差左好多成日都唔應你丶上次仲收多咗一舊水所以我自己轉左第二間用啦人哋仲要一對一 ...
邊間可以介紹嗎?

引用:
原帖由 m40 於 2019-2-16 06:35 PM 發表

邊間可以介紹嗎?
如果師兄要登記呢可唔可以去呢個網址登記因為我有積分 thank you 
http://www.hkshipexpress.com/Wei ... ister.aspx?Tid=2525

你喺Facebook打香港集運
個名叫香港集運⋯⋯啦Google搵唔到我就係出晒香港架集運丶

附件

2019-2-17 02:13 AM

回覆 引用 TOP

17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。