註冊 登入

[其他] Pokemon 飛人 ~6~

本主題由 vw1968 於 2019-2-28 11:21 AM 關閉
沒有事了解決咗

回覆 引用 TOP

精選樓盤
有小火龙巢穴推荐吗? 谢谢啦

引用:
原帖由 想去香港看一看 於 2019-1-29 12:54 AM 發表

有小火龙巢穴推荐吗? 谢谢啦
置頂位置唔係有最新巢穴資訊嗎🤔有小火龍架喎
原來無人睇架

引用:
原帖由 車人姐 於 2019-1-29 01:28 AM 發表

置頂位置唔係有最新巢穴資訊嗎🤔有小火龍架喎
原來無人睇架
我前几天试过一个,不是小火龙的,别的什么,忘了,飞过去什么都没有

谢谢啦,小火龙 第一个地址 慕尼黑 是有效的,正在收集

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 想去香港看一看 於 2019-1-29 01:54 AM 發表

我前几天试过一个,不是小火龙的,别的什么,忘了,飞过去什么都没有
因為巢穴資料我前日晚上開新帖時才一併更新嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車人姐 於 2019-1-29 09:26 AM 發表

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-1-29 09:34 AM 發表

在🙋🏻‍♀️

點解右上角唔見咗個天氣嘅

冇咗天氣,得返level20

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬花花主席 於 2019-1-29 10:17 AM 發表

點解右上角唔見咗個天氣嘅
天氣系統壞左

引用:
原帖由 車人姐 於 2019-1-29 10:33 AM 發表

天氣系統壞左
好在我淨係用咗個戶口試吓先姐,我唔係曬曬啲飛

回覆 引用 TOP

冇咗天氣打加成塔都冇用

引用:
原帖由 寒冬花花主席 於 2019-1-29 10:51 AM 發表

冇咗天氣打加成塔都冇用
無天氣又何來加成

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。