註冊 登入

[飲飲食食] 澳門有咩野好吃啊😯

澳門有咩野好吃啊😯 E-mail 此主題給朋友

第一次過澳門

熱賣及精選
豬扒包,葡撻,葡國餐

我要做師奶中的股神,茶餐廳中的特約財經演員。

回覆 引用 TOP

第一次過大海, 緊係澳門3寶啦

小飛象
大利來
誠昌

引用:
原帖由 yoyomak912 於 2019-1-27 10:57 PM 發表

小飛象
大利來
誠昌
個人認為,呢幾間試吾試都罷

誠昌MSG 好出名 水蟹粥好夠味 一試難忘。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoyomak912 於 2019-1-27 10:57 PM 發表

小飛象
大利來
誠昌
小飛象 大利來未去過可一試 不過大贵 cp值低冇下次

回覆 引用 TOP

樂宮曲奇

協誠食翅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 addoil12 於 2019-1-29 09:22 PM 發表

個人認為,呢幾間試吾試都罷
糸。飛象難食又吾平

回覆 引用 TOP

李康記豆腐花-豆腐花好滑
榮暉咖啡美食-雞湯米或魚頭湯米好正,一試難忘

引用:
原帖由 johnjohn2808 於 2019-1-31 04:29 PM 發表

李康記豆腐花-豆腐花好滑
榮暉咖啡美食-雞湯米或魚頭湯米好正,一試難忘
雞湯米同魚頭米確實唔錯

引用:
原帖由 3014 於 2019-1-30 08:16 PM 發表

樂宮曲奇
馬里奧曲奇,都可以~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凍檬茶 於 2019-1-31 09:31 PM 發表

雞湯米同魚頭米確實唔錯
六記之蝦子麵,炸鯪魚球,很不錯~

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-2-1 12:17 AM 發表

六記之蝦子麵,炸鯪魚球,很不錯~
我去六記反而食水蟹粥

咁,下次去要試吓啦 ~

回覆 引用 TOP

40 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。