• 瀏覽: 6,765
  • 回覆: 37
  • 追帖: 3
去年九月去過, 無論遊客或本地女人, 曬到一身古銅膚色勁性感.

熱賣及精選
引用:
原帖由 always2007 於 2019-2-1 03:01 PM 發表

去年九月去過, 無論遊客或本地女人, 曬到一身古銅膚色勁性感.
請問9月去天氣好唔好?仲可唔可以玩水?

引用:
原帖由 小寶寶999 於 2019-1-31 11:04 PM 發表

好奇問下點解鍾意拉8,女球迷正常唔熟佢

比d提議你,正常葡萄牙其中一程入境離境會貴d,少機少競爭,可將行程變成馬德里/巴塞走,平好多,單程機票去果二度好平,幾舊水
或順路咁玩,
Barcelona > Granada > Ronda > Seville > Lisbon > Porto > Madrid ( Córdoba / Toledo / Segovi ...
咁樣嘅行程建議去幾多日呢?

有些事,可一不可再。
有些人,可遇不可求。

回覆 引用 TOP

4月去, 約8天, 請指教!!過年後問你具體問題.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公司幼稚的天才 於 2019-2-1 05:54 PM 發表

請問9月去天氣好唔好?仲可唔可以玩水?
如果係西面沿岸海灘,即使夏天都好大風,9月落水會比較凍,玩水ok。南部Algarve海灘會好啲,尤其比較入近西班牙嘅海灘。

回覆 引用 TOP

岩岩去完,真係好靚
去左路易一世大橋,商業廣場,貝倫塔,發現者記念碑

我正在葡萄牙~太美~被低估的旅遊國度~!

回覆 引用 TOP

好想去PINHAO住下酒莊同埋去VISEU住佢戈間文物級酒店

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yvonne29 於 2019-2-6 08:56 PM 發表

岩岩去完,真係好靚
去左路易一世大橋,商業廣場,貝倫塔,發現者記念碑
路易一世大橋夜景~好靚

不去旅行會抑鬱

回覆 引用 TOP

遲d會去葡萄牙,想問下里斯本酒店,邊區治安比較好

引用:
原帖由 MVMV 於 2019-5-27 10:01 PM 發表

遲d會去葡萄牙,想問下里斯本酒店,邊區治安比較好
剛去完, 一個女仔住巿中心HOSTEL好安全, 係好多黑鬼同醉酒佬,不過你完全唔理佢都唔會惹你

大把地方靚可惜唔出名

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 norikahk 於 2019-5-27 10:14 PM 發表

剛去完, 一個女仔住巿中心HOSTEL好安全, 係好多黑鬼同醉酒佬,不過你完全唔理佢都唔會惹你
可否PM 你住的Hostel

謝謝分享

回覆 引用 TOP

葡萄牙係一個大型版澳門

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]