註冊 登入

[住宿交通] 3月頭出發

3月頭出發 E-mail 此主題給朋友

book左aa 3月頭飛曼谷 2人4400..貴嗎?
另外有無咩酒店推介?700$$樓下

熱賣及精選
$4400 兩人,點都唔會買AA

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。

回覆 引用 TOP

10點機去.晚機6點機返

回覆 引用 TOP

我3月尾出發都係aa,套票2人來回(包行李、選座位)住4晩美居$5300,前晩買嘅

回覆 引用 TOP

AA係咪廉航,俾多3幾百買CX OR THAIAIRS 啦

回覆 引用 TOP

TG4月10下午去,20下午返,5人共$9055

回覆 引用 TOP

係好貴,你係唔係加左行李同選位?

引用:
原帖由 ringo1102 於 2019-2-5 09:18 PM 發表

係好貴,你係唔係加左行李同選位?
買左value pack

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏原始的飛滋 於 2019-2-5 03:15 PM 發表

book左aa 3月頭飛曼谷 2人4400..貴嗎?
另外有無咩酒店推介?700$$樓下
巧貴 我初四出發坐tg都係2500

回覆 引用 TOP

2月尾出發,AA $1100

引用:
原帖由 bigjohn3456 於 2019-2-6 09:59 PM 發表

2月尾出發,AA $1100
可否介紹

回覆 引用 TOP

我thai airline 1500幾來回

回覆 引用 TOP

我都係3月初(5日5夜) 四位出發, 坐RJ 夜去午返, $1,250/張
住埋酒店+租車 都係 $2,120/人, 當然住普通酒店啦!

引用:
原帖由 ASWOGN 於 2019-2-9 02:31 PM 發表

我都係3月初(5日5夜) 四位出發, 坐RJ 夜去午返, $1,250/張
住埋酒店+租車 都係 $2,120/人, 當然住普通酒店啦!
差吾多啦我5夜酒店都2500 都係普通4星

回覆 引用 TOP

各有喜好, 自得其樂便好

回覆 引用 TOP

40 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。